Wij zijn online

Mooie vloeren voor werkomgeving

Vloeren voor werkomgeving

Is het kantoor klaar voor een nieuwe vloer? Of zijn jullie net naar een nieuw pand verhuisd en moet er nog een vloer komen te liggen? Dan is het een goed idee om wat uit te zoeken voor vloeren voor werkomgeving. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden en dan speelt smaak ook een grote rol! En wat niet geheel onbelangrijk is, is om te bepalen waarvoor de vloer allemaal gebruikt gaat worden. Is het bedoeld voor het kantoor of voor de werkplaats waar met zwaar materiaal wordt gewerkt? Daar zit natuurlijk nogal een verschil in! Wij hebben hieronder een aantal vloeren voor werkomgeving genoemd, met de voor- en nadelen ervan. Zo kun je zelf zien wat het beste zou passen voor jouw bedrijf.

Vloeren voor werkomgeving: kantoor

Gaat het bij jullie om het leggen van een vloer voor een kantoor? Dan heb je een vloer nodig die wel krasbestendig en stevig is, want er zullen heel wat wieltjes van bureaustoelen overheen gaan. Vooral bij de bureaus zelf zal dit het geval zijn! Wat vaak te zien is, is tapijt. En dat is eigenlijk al een beetje ouderwets aan het worden… Het is goedkoop en bestendig tegen bureaustoelen, dat wel. Maar echt mooi is het vaak niet. Ook is het een bron van stof dat zich tussen het tapijt verzamelt. Dit is niet makkelijk te reinigen! Wat je steeds vaker ziet is laminaat, PVC of een houten vloer. Dit zijn heel stevige vloeren en het ziet er frisser uit. Het stof kan wel wat sneller rond dwarrelen, maar als de schoonmaak dit goed bijhoudt heb je wel een gezondere omgeving waar je in werkt. Vooral bij laminaat en pvc zul je ook minder snel krassen hebben. En het leuke is dat de mogelijkheden qua kleur en structuur eindeloos zijn!

Bedrijfsvloer kiezen?

Gaat het om het wat grovere werk binnen jouw bedrijf? Dit kan goed zijn als er bijvoorbeeld een vloer in het magazijn moet worden gelegd waar veel machines heen en weer rijden. Of een vloer waar productie gedraaid wordt. Wat je eigenlijk moet hebben is dan een vloer die: vies mag worden, heel stevig is, krasvrij is/of het mag wel krassen maar moet niet de stevigheid verliezen daardoor en het moet ondanks het grovere gebruik niet te snel slijten op bepaalde plekken. Er zit eigenlijk maar één ding op en dat is te kiezen voor een gietvloer! En dan moet je vooral denken aan een betonvloer. Een betonnen vloer is zo ontzettend stevig en heel gebruiksvriendelijk in bijvoorbeeld een magazijn. Het is alleen even zaak om één keer in de zoveel jaar het beton te laten schuren of polijsten.

Als je kiest voor een betonvloer voor je bedrijf, dan kun je bij Hardeman Vloerbewerking terecht als je de vloer een keer wilt laten schuren of polijsten. Daarnaast zouden ze de vloer ook kunnen reinigen of renoveren. Ze zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die dit kunnen bieden! Neem een kijkje wat ze voor jou kunnen betekenen.