Wij zijn online

Betonvloer
polijsten

Het polijsten van een betonvloer is één van de mogelijke afwerkingen van een gevlinderde betonvloer. Het polijsten van een betonvloer na het storten gebeurt om verschillende redenen. Allereerst om de betonvloer te dichten. Een dichte betonvloer voorkomt dat vocht in de vloer kan trekken en zeker voor een buitenruimte of badkamer is dit essentieel. Het dichten van de vloer zorgt er ook voor dat er een mooie glans over de vloer verschijnt.

Door een betonvloer te polijsten wordt de vloer duurzamer, sterker en slijtvast. Daarnaast is een gepolijste betonvloer gemakkelijk te reinigen en onderhouden.

 

Hoe het betonvloer polijsten in zijn werk gaat? Met een diamant schuur polijstmachine schuren we het betonnen oppervlak. We beginnen te schuren met een vrij grove korrel, die we afbouwen naar een wat fijnere korrel. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

Hardeman Vloerbewerking heeft al jarenlang ervaring met het polijsten en verduurzamen van beton. Daarbij gebruiken we de beste machines. Deze combinatie zorgt dat we iedere vloer met hoge kwaliteitsstandaarden opleveren.

Aanbrengen vloeistof

Het betonvloer polijsten begint met het aanbrengen van een vloeistof die het gestorte beton verhard en verdicht.

De zachte bovenlaag wegschuren

We schuren de zachte bovenlaag van de vloer af met de diamant schuur polijstmachine.

Het verdichten van de vloer

We polijsten de betonvloer als het ware dicht. Hoe zwaar we polijsten hangt af van de toepassing van de ruimte.

De betonvloer impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te impregneren, meestal met meerdere lagen voor een optimaal resultaat.

Oplevering en advies

We leveren uw vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Het polijsten van een betonvloer na het storten gebeurt om verschillende redenen. Allereerst om de betonvloer onderhoudsvriendelijk te maken. Een gepolijste betonvloer is dichter en voorkomt dat er snel vuil in de vloer kan trekken.
Het polijsten van de vloer kan ervoor zorgen dat er een mooie glans over de vloer verschijnt. Door een betonvloer te polijsten wordt de vloer duurzamer, sterker en slijtvaster. Daarnaast is een gepolijste betonvloer gemakkelijk te reinigen en onderhouden.
Met een polijstmachine schuren we het betonnen oppervlak. We beginnen te schuren om de zachte toplaag weg te schuren, zodat we tot de hardere kern komen. Dit doen we met een wat grovere korrel, die we afbouwen naar een steeds fijnere korrel. Op deze manier verdicht en verharden we de betonvloer, wat zorgt voor een optimaal resultaat.
Een betonvloer polijsten we als er strepen op de vloer ontstaan of als de betonvloer niet goed meer gereinigd kan worden.
Afhankelijk van het type betonvloer kunnen we een woningvloer in 1 dag polijsten.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.