Wij zijn online

Betonvloer stralen

Een betonvloer stralen gebeurt wanneer een betonvloer zeer vervuild is, wanneer markeringen, coatings of lijmresten verwijderd moeten worden of wanneer een verbeterde slipweerstand nodig is. Het stralen zorgt ook voor een verbeterde uitstraling van het beton.

Het stralen van de betonvloer doen we met onze speciale straalmachine. Deze machine schiet minuscule kogeltjes met hoge snelheid tegen de betonnen ondergrond aan. Dit zorgt ervoor dat de vloer een ruwe structuur krijgt en dat eventueel vuil en dergelijke verdwijnen. Met dank aan de straalmachine kunnen we grote oppervlakten stralen in een kort tijdsbestek.

Na het betonvloer stralen kunnen we verdergaan met het polijsten van de betonvloer en / of met het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag, zoals een coatinglaag. Wij adviseren u graag over de beste nabehandelingen en onderhoudsmethoden voor uw gestraalde betonvloer.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal in het hele proces.

De situatie in kaart brengen

In gesprek met u horen we graag wat uw situatie is en waar we u mee kunnen helpen. We luisteren naar uw wensen en we brengen de situatie in kaart. Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte.

De betonvloer stralen

Volgens afspraak komen we langs voor het betonvloer stralen. We werken professioneel en netjes, zodat u nergens omkijken naar heeft.

De betonvloer afwerking

Hardeman Vloeren levert graag een totaalpakket aan diensten, om zo uw droomvloer te realiseren. Indien gewenst verzorgen we in deze stap de betonvloer afwerking.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!
Stralen-Hardemanvloerbewerking-bewerken

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

We kunnen ons dan voorstellen dat u nog vragen heeft over het stralen van een betonvloer. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Bij het stralen van een betonvloer maken we gebruik van een straalmachine die minuscule kogeltjes met hoge snelheid tegen de vloer schiet. Dit proces maakt het oppervlak ruwer, wat onder andere zorgt voor een verbeterde slipweerstand.

Ja, na het stralen van de betonvloer kunnen we indien gewenst meteen beginnen met de afwerking. Het ruwe oppervlak wat gecreëerd wordt bij het stralen, zorgt voor een betere hechting van deze lagen.

Met het stralen van een betonvloer wordt hardnekkig vuil verwijderd. Ook markeringen, verfresten, lijmresten en dergelijke kunnen we verwijderen door de vloer te stralen. Met het stralen creëren we ook een betonvloer met een verbeterde antisliplaag en een verbeterde uitstraling.

De duur van het stralen hangt af van de grootte van de oppervlakte en de specifieke conditie van de betonvloer. Over het algemeen is het een snelle methode die grote oppervlaktes in een relatief korte tijd kan behandelen. Voor een specifieke tijdsinschatting kunt u contact met ons opnemen.

Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.