Wij zijn online

Betonvloer
storten

Een betonvloer storten is een specialistische klus, waarvoor u bij Hardeman Vloerbewerking aan het juiste adres bent. We leveren het totaalpakket en we ontzorgen u volledig. Het betonvloer storten begint met het heien, funderen of massief maken van het zandbed onder de vloer. Hiermee voorkomen we dat de betonvloer kan zakken of scheuren na het storten. Vervolgens wapenen we de vloer ter versterking, waarna we de betonvloer storten.
Na het storten werken we de vloer af door deze te polijsten, verharden en impregneren. We geven u graag advies over hoe u uw nieuwe vloer het beste kunt onderhouden.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal in het hele proces.

Uw wensen in onze offerte

We luisteren naar uw wensen en we brengen de situatie in kaart. Op basis hiervan ontvangt u van uw vaste contactpersoon de offerte.

Voorbereidende werkzaamheden

Voor we het beton kunnen storten moeten we het zandbed onder de vloer heien, funderen of massief maken. De juiste dikte en hoeveelheid isolatie en betonstaal zorgt voor een constructieve basis. 

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Precies zoals u het voor ogen heeft.

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren uw vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en de dikte geven we gemiddeld 3 weken aan voordat we de vloer impregneren. Het slijpen van uw betonvloer kan vaak al 4 dagen na het storten gedaan worden.
Door een starre ondergrond te creëren en voldoende betonijzer te plaatsen zorgen wij voor een stevige betonvloer die goed beschermd is tegen scheurvorming.
Beton kan in principe gestort worden als het regent. Teveel water kan er echter wel voor zorgen dan het mengsel niet meer in balans is, waardoor de toplaag zachter wordt. Het afwerken van de betonvloer kan wel pas gedaan worden als de vloer helemaal droog is. We bevelen daarom aan dat betonvloeren worden gelegd als het droog is.
Betonvloeren moeten altijd gewapend worden. Door betonvloeren te wapenen is de vloer steviger en gaat hij langer mee.
Een standaard betonvloer voor woningen, kantoren en showrooms is ongeveer 8 cm dik. Dit kan lichtelijk afwijken, afhankelijk van uw situatie. Een betonvloer voor industriële toepassingen of voor bijvoorbeeld bedrijfshallen kunnen wel 15-30 cm dik zijn.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.