Wij zijn online

VOOR IEDERE INTERIEURSTIJL

Betonvloer woonkamer

Met beton in de woonkamer geeft u uw interieur direct een stoere, contrasterende uitstraling. De vloer is dé verbindende factor in het interieur. Het verbindt de verschillende ruimtes met elkaar en het versterkt het gevoel van de woning. Een betonvloer biedt veel mogelijkheden voor de woonkamer. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor de vloer precies wordt zoals u voor ogen heeft.

De betonvloer zien we veel terug in de moderne en industriële woonstijl, maar misstaat ook zeker niet in een landelijk of minimalistisch interieur.

Woonkamer-betonvloer-hardeman
Woonkamer-detail-hardeman

De kracht van de betonvloer

De massieve betonvloer voor de woonkamer is ongekend populair. In vrijwel iedere interieurstijl komt deze vloer tot zijn recht en versterkt het de uitstraling van de woning.

Group 9
De betonvloer past gegarandeerd in iedere ruimte. Standaard leveren wij maatwerk, wat zit als gegoten.
Group 11

De massieve betonvloer is krasvast en slijtvast en is bestand tegen bijna alle invloeden van buitenaf.

Onze betonvloeren zijn zo bewerkt dat deze onderhoudsvriendelijk zijn. Mooi en praktisch!

Group 13
Een betonvloer in de woonkamer is goed te combineren met vloerverwarming, waardoor het altijd heerlijk behaaglijk is in huis.

Hardeman Vloerbewerking maakt voor de woonkamer gebruik van een zwaar gepolijste, gevlinderde betonvloer. Onze zware polijstbehandeling zorgt ervoor dat de vloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Het vlinderen geeft een eigen, unieke karakter aan de vloer. Zo creëert u een praktische, karakteristieke betonvloer voor uw woonkamer.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER WOONKAMER

Gerealiseerde betonvloeren

Onze duurzame vloeren zijn in veel woningen te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten betonvloeren voor woonkamers:

  • Terrazzo betonvloeren
  • Gevlinderde betonvloeren

 

Een strakke en egale uitstraling past bij een gevlinderde betonvloer, maar voor een levendige en unieke uitstraling is een terrazzo betonvloer de juiste keuze.

Betonvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een betonvloer is goed te plaatsen op vloerverwarming en kan de warmte goed geleiden.
Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Een standaard betonvloer voor woningen, kantoren en showrooms is ongeveer 8 cm dik. Dit kan lichtelijk afwijken, afhankelijk van uw situatie.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.