Wij zijn online

EEN MODERN FUNDAMENT

Betonvloer restaurant

Met een betonvloer geeft u uw restaurant een uniek, modern fundament. Deze stijlvolle basis is uitstekend te combineren met de inrichting van elk type restaurant, ongeacht de interieurstijl. Elke betonvloer die we leggen is maatwerk. Voor elk restaurant realiseren we een vloer die voldoet aan de wensen en eisen.

Een betonvloer in uw restaurant is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen. Zo is de betonvloer hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, bestand tegen vuil en stof, en draagt de vloer bij aan het comfort voor zowel gasten als personeel. Wilt u meer weten over een betonvloer voor uw restaurant? Neem gerust contact met ons op.

Restaurant Hardemanvloerbewerking header
betonvloer-kleur-hardemanvloerbewerking-29

De kracht van de betonvloer

De massieve betonvloer, oorspronkelijk populair in fabrieken en bedrijfshallen, vindt nu zijn weg naar stijlvolle restaurants. Deze vloeren passen in elke eetomgeving en worden op maat gerealiseerd, perfect aansluitend bij de sfeer van uw restaurant.

Group 9

Robuust en duurzaam: onze betonvloeren zijn kras- en slijtvast, bestand tegen de dynamiek van een restaurantomgeving.

De vloeren behandelen we voor onderhoudsgemak en een lange levensduur.

Met een restaurant betonvloer, combineert u schoonheid met functionaliteit.

Bij Hardeman Vloerbewerking gebruiken we voor restaurants een zwaar gepolijste, gevlinderde betonvloer. Deze behandeling garandeert een onderhoudsvriendelijke vloer met een uniek karakter, perfect voor het creëren van een praktische en stijlvolle eetomgeving.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER RESTAURANT

Gerealiseerde betonvloeren

Onze betonnen restaurantvloeren zijn op veel plekken te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens mee naar deze gerealiseerde vloeren!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten realiseren van een betonnen vloer voor uw restaurant is een niet alledaags traject. Wij begrijpen dat u hierover vragen kunt hebben. Hier vindt u de meest gestelde vragen over betonvloeren in een horeca-omgeving. Staat uw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Absoluut! Een betonvloer is ideaal voor zowel binnen als buiten. Het is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geeft uw restaurant of terras een uniek karakter.

Voor restaurants bieden we gevlinderde, zwaar gepolijste en geïmpregneerde betonvloeren, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze behandelingen maken de vloer bestand tegen slijtage.

Ja, u kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren. We voegen pigment toe aan het cement, zodat uw vloer perfect aansluit bij het design van uw restaurant.

De aanleg van een betonvloer duurt meestal één dag, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project.

Onze betonvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U ontvangt van ons een starterset met speciale reinigingsvloeistoffen, waardoor de vloer schoon blijft en zijn glans behoudt.

Door de zware polijstbehandeling wordt de vloer minder poreus en dus beter bestand tegen zure regen of andere factoren. Regelmatig onderhoud en eventueel herpolijsten kunnen helpen bij het behouden van de kwaliteit van de vloer.”
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.