Wij zijn online

HYGIËNISCH EN STIJLVOL

Betonvloer keuken

Een keuken is niet alleen een plek om te koken. Het is de plek waar we borrelen, kletsen, werken en uitgebreid met elkaar tafelen. Juist daarom is het zo belangrijk dat de keuken de sfeer ademt van warmte en gezelligheid.

Een betonvloer in de keuken is strak, stijlvol en stoer. Het is een veelzijdige vloer die perfect te combineren is met vrijwel iedere interieurstijl. Doordat een betonvloer geen naden en kieren heeft, is de vloer niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook hygiënisch en praktisch.

Keuken-detail-hardeman

De kracht van de betonvloer

In de Nederlandse keuken wordt steeds vaker gekozen voor een massieve betonvloer. Dat heeft alles te maken met de eigenschappen van de vloer. Deze passen goed bij alle eisen waar een keukenvloer aan moet voldoen.
Group 11
Door een kwalitatief hoogstaande afwerking is de betonvloer voor de keuken vloeistofdicht, slijtvast en krasvast.
Group 23
De massieve betonvloer is een naadloze vloer. Dat zorgt dat er geen voedsel tussen kieren of naden kan achterblijven. Optimale hygiëne.
Group 13
De betonvloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo heeft u altijd een heerlijk warme keukenvloer.
Group 9
De betonvloer past gegarandeerd in iedere ruimte. Standaard leveren wij maatwerk, wat zit als gegoten.
De keuken betonvloer kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk.

Voor de betonvloer in de keuken maken we gebruik van zwaar gepolijst, massief beton van minimaal 7 centimeter dik. Onze zware polijstbehandeling zorgt ervoor dat u een zeer onderhoudsvriendelijke keukenvloer krijgt. De betonvloer polijsten we vervolgens voor een exclusieve, high-end uitstraling.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER KEUKEN

Gerealiseerde betonvloeren

Onze duurzame vloeren zijn in veel keukens te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonvloer voor de keuken beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten betonvloeren voor keukens:

  • Terrazzo betonvloeren
  • Gevlinderde betonvloeren

 

Een strakke en egale uitstraling past bij een gevlinderde betonvloer, maar voor een levendige en unieke uitstraling is een terrazzo betonvloer de juiste keuze.

Een keuken met een betonvloer oogt niet alleen heel mooi, het is ook extra hygiënisch. Doordat er geen naden en kieren zijn, kunnen etensresten zich niet ophopen. Ook is een betonvloer eenvoudig schoon te maken.
Betonvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een betonvloer is goed te plaatsen op vloerverwarming en kan de warmte goed geleiden.
Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.