Wij zijn online

Betonvloer
kleuren

De meest voorkomende betonvloer kleur is grijs. Deze kleur heeft veel diverse tinten en schakeringen, die allemaal het karakteristieke en robuuste karakter van beton versterken. Naast al deze grijstinten kan een betonvloer ook in een andere kleur worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan beige of bruin. 

Beton is een natuurproduct wat bestaat uit cement, grind, zand en water. Daar komt de van nature grijze betonkleur ook vandaan. Het kleuren van een betonvloer doen we meestal door kleurpigmenten aan te brengen in het nog te storten beton. Het gaat hier dus niet om het aanbrengen van een kleur over het beton heen, maar om het daadwerkelijk kleuren van het beton zelf.

Ook kunnen tijdens het vlinderen van de vloer deze pigmenten worden toegevoegd.

Andere mogelijke behandelingen voor betonvloer kleuren zijn: kleur impregneermiddel te gebruiken in plaats van standaard impregneermiddel of het coaten van de vloer met een kleur coating. Wilt u uw betonvloer kleuren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal bij het kleuren van uw betonvloer. Onze werkwijze bij het betonvloeren kleuren is afhankelijk van de behandeling die nodig is. Bij het kleuren van een nog te storten betonvloer werken we globaal aan de hand van deze stappen.

Uw wensen in onze offerte

We luisteren naar uw wensen en we brengen de situatie in kaart. Op basis hiervan ontvangt u de offerte.

Voorbereidende werkzaamheden

Voor we het beton kunnen storten moeten we het zandbed onder de vloer heien, funderen of massief maken en moeten we de wapening aanbrengen.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en uitvlakken. Precies zoals u het voor ogen heeft. Voor we de betonvloer storten voegen we kleurpigmenten toe aan het beton. Ook tijdens het storten en aanbrengen blijven we deze pigmenten toevoegen.

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Beton is een natuurproduct wat bestaat uit cement, grind, zand en water. Daar komt de van nature grijze betonkleur ook vandaan. Het kleuren van een betonvloer doen we, in de meeste gevallen, door kleurpigmenten aan te brengen in het nog te storten beton. Voor bepaalde looks voegen we deze pigmenten ook tijdens het vlinderen van de vloer toe.

Er is een ruime variatie in kleurmogelijkheden. Door meer of minder pigment toe te voegen, kunnen we een lichtere of donkerdere kleur vloer creëren. De kleurmogelijkheden zijn afhankelijk van de beschikbare pigmenten. Dit is vervolgens weer afhankelijk van de trend in de markt. Heeft u een kleur in gedachten? Vraag dan bij ons de mogelijkheden op.

Binnenshuis zal de kleur van uw betonvloer behouden blijven. Buitenshuis kan zonlicht en de weersomstandigheden de kleur van uw vloer aantasten. Meet een kleur verzwarend impregneermiddel kunnen we de kleuren van uw betonvloer beter beschermen.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.