Wij zijn online

Betonvloer
opruwen

Een betonvloer kan te glad worden na jarenlang intensief gebruik. Dit kan gladde en gevaarlijke situaties opleveren. Het kan ook zo zijn dat de hechting van de vloer niet meer op orde is. Het betonvloer opruwen lost deze problemen op. 

Een betonvloer opruwen doen we bijvoorbeeld door de vloer te boucharderen. Hierbij worden er met hamers en rollen van gehard staal puntjes in de grond geslagen die er voor zorgen dat er weer een ruw oppervlak ontstaat.

Voordat we hiermee starten doen we grondig onderzoek naar wat er exact nodig is voor het beste resultaat. Onze vakmensen hebben veel kennis van zaken en ontzorgen u volledig.

Na het opruwen van de betonvloer kunnen we diverse eindafwerkingen aanbrengen, zodat uw vloer er weer perfect bij ligt. In alle gevallen leveren we uw vloer schoon en veilig aan u op.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal en ontzorgen we u waar we kunnen.

Vloerinspectie en offerte

Om te onderzoeken wat de beste oplossing is voor uw vloer, komen we langs voor een vloerinspectie. Vervolgens ontvangt u van ons de offerte voor de klus.

Het opruwen van de vloer

Met onze zware krachtstroom machines bewerken we de vloer.

Een nette afwerking

We leveren altijd kwaliteit en kwaliteit gaat samen met een hoogwaardige, nette afwerking. Met onze handmachines voeren we daarom de rand- en kantbewerking uit.

Oplevering van de betonvloer

Tot slot leveren we de opgeruwde betonvloer weer veilig en schoon aan u op.

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Een betonvloer kan te glad worden na jarenlang intensief gebruik. Deze gladheid kan gevaarlijke situaties opleveren. Om dit op te lossen boucharderen we de vloer. Tijdens het boucharderen worden er met hamers en rollen van gehard staal puntjes in de grond geslagen die ervoor zorgen dat er weer een ruw oppervlak ontstaat.
Op plekken waar een ruwe vloer essentieel is, kan een betonvloer ruwer worden gemaakt als hij te glad is geworden. Bij bejaardentehuizen, publieke gebouwen en bedrijfshallen is een veilige vloer extra belangrijk en kan het opruwen van de betonvloer dus nodig zijn.
In de meeste gevallen kan ook uw betonvloer opgeruwd worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
In een dag kan een betonvloer al opgeruwd worden. De daadwerkelijke tijd is uiteraard afhankelijk van het formaat van uw vloer.
Het opruwen van uw betonvloer zorgt voor meer grip en veiligheid. Na het opruwen kunnen we uw vloer verder afwerken, waardoor uw vloer er weer netjes bij ligt.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.