Wij zijn online

TIJDLOOS WEGDROMEN

Betonvloer slaapkamer

Toe aan een nieuwe slaapkamer? Ga voor beton! Een betonvloer is rustgevend, puur en sfeervol. De ideale combinatie als basis voor de slaapkamer.

Of u nu de voorkeur geeft aan een stoere, industriële slaapkamer, aan een minimalistisch modern vertrek of aan een tijdloze, landelijke ruimte, een betonvloer is een goede basis. De betonvloer voor de slaapkamer kan worden gestort in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen. Dat maakt dat u van de slaapkamer echt uw droomvertrek kunt maken.

De kracht van de betonvloer

Een betonvloer heeft één heel krachtig kenmerk; het is een vloer met een ruig karakter, die zeer makkelijk te combineren is met iedere interieurstijl. Wanneer u de betonvloer in de slaapkamer combineert met zichtbare balken, met veel metalen en met neutrale kleuren ontstaat een industrieel geheel. Combineert u een lichtgrijze betonvloer met uitgesproken vormen en strakke belichting, dan creëert u een moderne slaapkamer. Kortom, met een betonvloer kunt u alle kanten op in de slaapkamer.
Group 9
De betonvloer past gegarandeerd in iedere ruimte. Standaard leveren wij maatwerk, wat zit als gegoten.
De betonvloer kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk.
Group 11

De massieve betonvloer is onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvast. Bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf.

Group 13
Een betonvloer in de slaapkamer is goed te combineren met vloerverwarming. Dat zorgt voor een aangename, behaaglijke vloer.
Voor de betonvloer in de slaapkamer maken we gebruik van gepolijst, gevlinderd beton. Dit beton is duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang plezier beleeft aan de vloer.
Het polijsten van de betonvloer in de slaapkamer gaat de slijtage van de vloer tegen. In de slaapkamer hoeft een betonvloer minder zwaar te gepolijst te worden dan in de woonkamer of keuken. Tenslotte wordt er in de meeste gevallen minder vaak over de slaapkamervloer gelopen, waardoor er minder slijtage op kan treden.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER SLAAPKAMER

Gerealiseerde betonvloeren

Onze high-end betonvloeren zijn in veel slaapkamers te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een exclusieve afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonvloer voor de slaapkamer beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Betonvloeren kunnen goed worden toegepast in slaapkamers. Doordat betonvloeren in verschillende kleuren gelegd kunnen worden, is het mogelijk om uw betonvloer perfect aan te laten sluiten op de stijl van uw slaapkamer. Ook is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen in betonvloeren. Zo hoeft u dus nooit meer met koude voeten uit bed te stappen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten betonvloeren voor slaapkamers:

  • Terrazzo betonvloeren
  • Gevlinderde betonvloeren

 

Een strakke en egale uitstraling past bij een gevlinderde betonvloer, maar voor een levendige en unieke uitstraling is een terrazzo betonvloer de juiste keuze.

Betonvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een betonvloer is goed te plaatsen op vloerverwarming en kan de warmte goed geleiden.
Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.