Wij zijn online

STERK EN STRAK

Betonvloer garage

Een betonvloer kan veel drukkracht aan, verzakt niet en is onderhoudsvriendelijk. Daarnaast ziet een betonvloer er strak en netjes uit. Precies hetgeen wat nodig is voor een garagevloer. Een garage biedt in veel gevallen onderdak aan een auto en wellicht aan andere zware voorwerpen en gereedschappen. Bij een betonvloer in de garage is de wapening, de dikte en de afwerking daarom essentieel. Hardeman Vloerbewerking weet precies wat er nodig is voor uw garage. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Showroom-hardeman
Showroom-detail-hardeman
Showroom-hoog-hardeman

De kracht van de betonvloer

Een betonvloer is een praktische, aantrekkelijke keuze voor de garage. Al uw bezittingen kunnen hier stevig en veilig staan. Beton heeft daarnaast nog een aantal eigenschappen die perfect zijn voor gebruik in de garage.
Group 9
De betonvloer past gegarandeerd in iedere garage. Standaard leveren wij maatwerk, wat zit als gegoten.
Group 23

Door de betonvloer te polijsten en te impregneren beschermen we de vloer tegen vloeistoffen en vuil.

Group 11

De massieve betonvloer is onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvast. Bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf.

De vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur.

Voor de betonvloer in de garage maken we gebruik van zeer zwaar gepolijst, massief beton met een behoorlijke dikte. Onze zware polijstbehandeling zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en sterke garagevloer krijgt die tegen een stootje kan. De betonvloer impregneren we om de vloer vuilwerend te maken.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER GARAGE

Gerealiseerde betonvloeren

Onze kwalitatief hoogwaardige betonvloeren zijn in veel garages terug te vinden. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonvloer voor de garage beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Voor de garage maken we gebruik van zwaar gepolijst, massief beton met een behoorlijke dikte. Het zware polijsten zorgt ervoor dat u een zeer onderhoudsvriendelijke en sterke garagevloer krijgt. De betonvloer vlinderen en impregneren we daarnaast ook om de vloer vuilwerend te maken.

Voor de garage kunnen we ook een coatingvloer aanleggen. Dit type vloer is 100% dicht, waardoor er geen olie of andere vloeistoffen in kunnen lekken. Zo komen er geen nare permanente vlekken in uw vloer. Wel is het belangrijk om te weten dat een gepolijste betonvloer een duurzamere oplossing is.

Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.