Wij zijn online

ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN SFEERVOL

Betonvloer terras & buitenverblijf

Voor bedrijfsgebouwen, groot of klein, is het terras of buitenverblijf een heerlijke plek voor ontspanning of afspraken. Door voor te kiezen voor een betonnen terras of verblijf, creëert u een onderhoudsarme, sfeervolle en karakteristieke plek waar medewerkers en relaties graag vertoeven.

Een betonnen terras of buitenverblijf heeft vele voordelen. De betonnen vloer wordt zo goed als naadloos afgewerkt, waardoor onkruid geen kans krijgt tussen de voegen. U kunt zelf de kleur en afwerking kiezen, om zo de gewenste sfeer voor uw bedrijfsruimte te realiseren.

betonvloer-zwembad-hardeman-vloerbewerking-11
betonvloer-zwembad-hardeman-vloerbewerking-02
betonvloer-woning-hardeman-vloerbewerking-16

De kracht van de betonvloer

Een betonvloer voor het terras of buitenverblijf van uw bedrijfsgebouw combineert praktische voordelen met een stijlvolle uitstraling. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, verzakken niet, en hebben een uniek, robuust karakter. Ideaal voor buitengebruik: van een elegant ontvangstgebied tot een ontspannen zithoek.

Group 9
Onze betonvloeren, aangepast aan uw bedrijfsbehoeften, zijn beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen.
Group 11
Een betonvloer is onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtvast, en bestand tegen vrijwel alle (weers)invloeden.
Voor buitengebruik gebruiken we zwaar gepolijst beton, dat we vlinderen en impregneren voor extra duurzaamheid. Deze behandeling garandeert een lange levensduur, zelfs onder zware (weers)omstandigheden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de betonvloer jarenlang in topconditie blijft.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER TERRAS & BUITENVERBLIJF

Gerealiseerde betonvloeren

Onze betonnen terrasvloeren zijn op veel plekken te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens mee naar deze gerealiseerde vloeren!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonnen terras of buitenverblijf is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonnen terrasvloer beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Een betonvloer is goed geschikt voor buitengebruik. Een betonvloer is onderhoudsvriendelijk en creëert een sfeervol en karakteristiek terras.

Betonvloeren voor buitengebruik zijn gevlinderd, zwaar gepolijst en geïmpregneerd. Buiten is een betonvloer namelijk onderhevig aan wisselende weersomstandigheden. Door de betonnen vloer op deze manier te bewerken zal hij minder snel slijten en dus langer meegaan.

Tijdens het productieproces kunt u ervoor kiezen om pigment aan het cement te laten toevoegen, waardoor uw betonvloer in verschillende kleuren kan worden uitgevoerd.

Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij een betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.

Nadat we een vloer gepolijst hebben is een vloer minder poreus en zal het dus ook minder snel aangetast worden door zure regen. Onder een lekrand van een overstek of onder de afwatering van een rieten dak kan het wel voorkomen dat er ruwere plekken ontstaan. Het opnieuw polijsten van de betonvloer zal dit proces vertragen.

Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.