Wij zijn online

EEN OASE VAN RUST

Betonvloer badkamer

Kom tot rust in een badkamer met betonvloer. De vloer wordt zonder naden en kieren gestort, en zonder dit in het oog springend voegwerk creëren we de rustige, natuurlijke basis van uw badkamer. Deze basis kunt u vervolgens naar eigen stijl en smaak verder uitbouwen tot uw droombadkamer. Of dit nu een moderne, landelijke of industriële badkamer is.

De betonvloer voor de badkamer realiseren we duurzaam en puur. Door een high-end polijst behandeling beschermen we de vloer tegen de indringing van vocht en shampoo.

Bij natte ruimtes is het uiteraard van groot belang dat de betonvloer droog gemaakt wordt. Dit om aantasting van het cement te voorkomen. In veel shampoos zitten zuren welke niet goed samengaan in combinatie met cement bij langdurige blootstelling. 

Terrazzo-badkamer-Hardeman
Terrazzo-badkamer-hardeman
Terrazzo-patroon-hardeman
Terrazzo-badkamer-Hardeman

De kracht van de betonvloer

Met een betonvloer in de badkamer creëert u een moderne, stoere omgeving waar u echt even tot rust kunt komen. De betonvloer kan door de hele badkamer heen gerealiseerd worden, zelfs in het douchegedeelte.
We impregneren de betonvloer voor de badkamer altijd. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer vuil- en vloeistofafstotend is.
Group 11

Door een kwalitatief hoogstaande afwerking is de betonvloer voor de badkamer slijt- en krasvast.

Group 23
De massieve betonvloer is een naadloze vloer. Dat zorgt dat er geen schimmel e.d. tussen de voegen kan ontstaan.
Group 13
De betonvloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dat zorgt voor een aangename, behaaglijke badkamervloer.
De vloer kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk.

Het is belangrijk dat de badkamervloer optimaal gepolijst is. Een dicht gepolijste betonvloer voorkomt overlast van doorslaand vocht en indringing van zure stoffen. Deze stoffen zitten onder andere in diverse shampoos. Om de vloer zo dicht mogelijk te krijgen storten we een gevlinderde, zwaar gepolijste, betonvloer. Onze zware polijstbehandeling zorgt voor de dichtheid van de betonvloer. Het vlinderen zorgt voor de karakteristieke, high-end uitstraling.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER BADKAMER

Gerealiseerde betonvloeren

Onze high-end betonvloeren zijn in veel badkamers te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een exclusieve afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonvloer voor de badkamer beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Een betonvloer is zeer geschikt voor badkamers. Doordat we onze betonvloeren voorzien van een sterke beschermlaag, zijn waterafstotend en zal er dus geen vocht binnendringen. Daarnaast impregneren we betonvloeren in badkamers altijd. Dit zorgt ervoor dat de vloer naast vochtafstotend ook vuilafstotend is.

Voor een optimale levensduur is het belangrijk om de betonvloer na het douchen even droog te trekken.

Een betonvloer kan uitstekend gebruikt worden voor een badkamer met inloopdouche. Betonvloeren zijn vuilafstotend en vochtafstotend. Voor een optimale levensduur is het wel belangrijk om de betonvloer na het douchen even droog te trekken.
Betonvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een betonvloer is goed te plaatsen op vloerverwarming en kan de warmte goed geleiden.
Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.