Wij zijn online

PRAKTISCH EN PROFESSIONEEL

Betonvloer bedrijfshal

De betonvloer is een ideaal als vloer voor een bedrijfshal, of het nu gaat om een grote of kleine hal. Als we inzoomen op het gebruiksgemak dan zien we hier veel voordelen. Zo is er minimaal onderhoud nodig, kan de betonvloer vloeistofdicht gemaakt worden én is de vloer slijtvast en duurzaam.

Naast de praktische voordelen kenmerkt de betonvloer voor de bedrijfshal zich door een strakke, professionele uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer voor uw bedrijfshal? Neem contact met ons op.

Bedrijfshal-uitgelicht-hardeman

De kracht van de betonvloer

De gevlinderde betonvloer zien we veel terug in bedrijfshallen. De vloer is geschikt voor veel verschillende afwerkingen en kan in nagenoeg elke maat worden gestort. Naast deze voordelen kenmerkt de bedrijfshal betonvloer zich door het volgende.
Group 11

De gevlinderde betonvloer is krasvast en slijtvast en is bestand tegen bijna alle invloeden van buitenaf.

Group 9
Door een hoogwaardige afwerking kan de betonvloer vrijwel helemaal vloeistofdicht gemaakt worden. Het vakkundig polijsten en egaliseren is hierbij van groot belang.

Onze betonvloeren zijn zo bewerkt dat deze onderhoudsvriendelijk zijn. Mooi en praktisch!

Een betonvloer kan geschikt worden gemaakt voor vele toepassingen door de dikte en de polijsting aan te passen.

Hardeman Vloerbewerking maakt voor de bedrijfshal gebruik van een zwaar gepolijste, gevlinderde betonvloer. Onze zware polijstbehandeling maakt de vloer zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor uw bedrijfshal voorzien wordt van een praktische, robuuste betonvloer.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER BEDRIJFSHAL

Gerealiseerde betonvloeren

Onze duurzame vloeren zijn in veel bedrijfshallen al gestort. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens binnen in deze ruimtes!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten betonvloeren voor woonkamers:

  • Terrazzo betonvloeren
  • Gevlinderde betonvloeren

 

Een strakke en egale uitstraling past bij een gevlinderde betonvloer, maar voor een levendige en unieke uitstraling is een terrazzo betonvloer de juiste keuze.

Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Voor een bedrijfshal is een dikkere betonvloer vereist dan de standaard 8 cm die voor betonvloeren in woningen en kantoren wordt aangehouden. Afhankelijk van de verdere inrichting van de bedrijfshal leggen we een betonvloer die tussen de 15 en 30 cm dik is.
In de meeste gevallen is de renovatie van een betonvloer zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.