Wij zijn online

Betonvloer
slijpen

Er zijn veel verschillende manieren om een betonvloer strak af te werken. Het slijpen van de betonvloer is een van deze unieke methodes. Bij het betonvloer slijpen wordt de vloer als het dieper geschuurd dan normaal, waardoor je op een hardere kern van het beton komt dan bij een doorsnee betonvloer. Hierdoor komen ook de kiezels in het zicht te liggen, zo ontstaat de terrazzo betonvloer. 

Hardeman Vloerbewerking heeft een uitgebreid machinepark voor het aanleggen, onderhouden en renoveren van betonvloeren. Voor het betonvloer slijpen maken we vaak gebruik van de diamant polijst machines. Met deze machine kunnen we snel op diepte komen en uw vloer perfect afwerken.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal in het hele proces. Bij het betonvloer slijpen werken we globaal aan de hand van deze stappen.

De situatie in kaart brengen

In gesprek met u horen we graag wat uw situatie is en waar we u mee kunnen helpen. We luisteren naar uw wensen en we brengen de situatie in kaart. Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte.

Wensen en mogelijkheden

We nodigen u vervolgens graag uit in onze showroom om de verdere wensen en details door te spreken. Hier kunt u diverse afwerkingen bekijken.

De betonvloer basis

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten. Ook brengen wij de juiste dikte en hoeveelheid betonstaal aan voor een goede basis.

De betonvloer afwerking

Nadat de betonvloer bijna een week gedroogd is beginnen wij aan het slijpen en polijsten van uw nieuwe terrazzo betonvloer.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Het slijpen van een betonvloer komt in verschillende opties voor. Het slijpen van een betonvloer is een goede optie wanneer:

  • Er hoogteverschil aanwezig is;
  • Een ruwe betonvloer vlakker en egaler dient te worden;
  • Het zichtbaar slijpen van betongranulaat en dit vervolgens te polijsten.

Er zijn veel verschillende manieren om een betonvloer strak af te werken. Het slijpen van de betonvloer is een van deze unieke methodes. Bij het betonvloer slijpen wordt de vloer als het ware dieper geschuurd dan normaal. Zo kan een hardere kern van de betonvloer bewerkt worden, dan bij het schuren. Slijpen is onder andere nodig om een terrazzo betonvloer te creëren.

Dit is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geslepen dient te worden. Een goede machine kan gemiddeld 150 m² per dag slijpen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.