Wij zijn online

BUITENGEWOON GENIETEN

Betonvloer
terras & tuin

Voor de grote en voor de kleine tuin geldt: het terras is een heerlijke plek om buiten te vertoeven. Met een betonvloer creëert u een onderhoudsvriendelijk, sfeervol en karakteristiek terras, waar u eindeloos wilt blijven zitten.

De betonvloer op het terras gaat samen met een aantal fijne voordelen. Zo wordt de betonvloer zo goed als naadloos afgewerkt, waardoor er geen onkruid kan groeien tussen de voegen. Om buiten echt de sfeer te creëren zoals u die voor ogen heeft, kunt u zelf de kleur en de afwerking bepalen.

betonvloer-zwembad-hardeman-vloerbewerking-15
betonvloer-zwembad-hardeman-vloerbewerking-14

De kracht van de betonvloer

Een betonvloer in de tuin is een praktische, stijlvolle bestrating. Het verzakt niet, het is onderhoudsvriendelijk én het heeft een karakteristieke en stoere uitstraling. Met een betonvloer kunt u met de stijl en uitstraling van uw tuin en terras nog alle kanten op. Combineer de betonvloer op het terras met een lekkere loungeset en bijvoorbeeld begroeiing en creëer de stijl die u voor ogen heeft.

Group 9
De betonvloer in de tuin, dat kan altijd! Standaard leveren wij maatwerk, wat zit als gegoten.
De betonvloer voor terras en tuin kan volledig naar uw wensen worden samengesteld. Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk.
Group 11

Een massieve betonvloer is onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvast. Bestand tegen vrijwel alle (weers)invloeden van buitenaf.

Een betonvloer kan uitstekend buiten worden gestort en gebruikt, maar de vloer is buiten wel onderhevig aan allerlei (weers)omstandigheden. Daarom maken we voor tuin en terras gebruik van zwaar gepolijst beton, wat we vlinderen en impregneren. Onze zware polijstbehandeling zorgt ervoor dat de vloer minder snel ruw wordt bij bijvoorbeeld zure regen en dat de vloer een lange levensduur heeft. Goed onderhoud is hierbij van belang.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

BETONVLOER IN DE TUIN

Gerealiseerde betonvloeren

Onze exclusieve betonvloeren zijn in veel tuinen te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een high-end afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens mee met deze projecten!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, NIJKERK

Terrazzo betonvloer

KANTOORPAND, DODEWAARD

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen over de betonvloer voor de tuin beantwoorden we hier voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.
Een betonvloer is goed geschikt voor gebruik buitenshuis. Een betonvloer is onderhoudsvriendelijk en creëert een sfeervol en karakteristiek terras.

Betonvloeren voor buitengebruik zijn gevlinderd, zwaar gepolijst en geïmpregneerd. Buiten is een betonvloer namelijk onderhevig aan wisselende weersomstandigheden. Door de betonvloer op deze manier te bewerken zal hij minder snel slijten en dus langer meegaan.

Tijdens het productieproces kunt u ervoor kiezen om pigment aan het cement te laten toevoegen, waardoor uw betonvloer in verschillende kleuren kan worden uitgevoerd.

Als de wapening is aangebracht, wordt de betonvloer in één keer aangelegd. Dit duurt meestal een dag en kan, afhankelijk van het formaat vloer, tot in de nacht doorgaan.
Muisgrijs is de standaardkleur van een betonvloer en wordt het meeste gekozen. Tijdens het leggen van de betonvloer kan er pigment aan het cement worden toegevoegd. Hierdoor kan een betonvloer gelegd worden in talloze kleuren.
Doordat wij uw betonvloer zwaar polijsten ontstaat er een zeer onderhoudsvriendelijke en unieke vloer. Het onderhoud van een betonvloer is dan ook heel eenvoudig. U krijgt van ons een gratis starterset als we uw vloer komen polijsten. In die set vindt u 2 vloeistoffen die u bij het water kunt toevoegen als u gaat dweilen. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw betonvloer vuilafstotend blijft. Op de meegeleverde onderhoudskaart ziet u precies hoe u dat moet doen.
Nadat we een vloer gepolijst hebben is een vloer minder poreus en zal het dus ook minder snel aangetast worden door zure regen. Onder een lekrand van een overstek of onder de afwatering van een rieten dak kan het wel voorkomen dat er ruwere plekken ontstaan. Het opnieuw polijsten van de betonvloer zal dit proces vertragen.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.