Wij zijn online

Betonvloer
schuren

Een betonvloer schuren is in verschillende situaties nodig. Zo schuren we bijvoorbeeld een betonvloer om een coating te verwijderen of om een ongelijke betonvloer te egaliseren.

Voordat we een betonvloer schuren is het van belang om een goed beeld te krijgen van waar het u om gaat. Alleen dan kunnen we u de beste service en de beste prijs aanbieden. Voor het schuren gebruiken we kwalitatief uitstekende machines, om zo voor u het beste resultaat te realiseren.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw betonvloer. Daarom staan uw wensen centraal in het hele proces.

De situatie in kaart brengen

In gesprek met u horen we graag wat uw situatie is en waar we u mee kunnen helpen. We luisteren naar uw wensen en we brengen de situatie in kaart. Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte.

De betonvloer schuren

Volgens afspraak komen we langs voor het betonvloer schuren. We werken professioneel en netjes, zodat u nergens omkijken naar heeft.

De betonvloer afwerking

Hardeman Vloeren levert graag een totaalpakket aan diensten, om zo uw droomvloer te realiseren. Indien gewenst verzorgen we in deze laatste stap de betonvloer afwerking.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Een nieuwe betonvloer heeft na het drogen een wat waasachtige zachte toplaag. Dat huidje schuren we er af zodat een volgende afwerking beter kan hechten. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een coating of tegels is het verstandig om de toplaag op te schuren.

Het schuren van een betonvloer is een technische klus die alleen met professioneel materiaal gedaan kan worden. Het schuren van een betonvloer met een gehuurde schuurmachine geeft ook niet altijd het beste resultaat. De diamantblokjes die op een gehuurde schuurmachine zitten, zijn bedoeld voor algemeen gebruik. Op onze schuurmachines plaatsen wij wel 50 verschillende soorten diamantblokjes. Hierdoor kunnen wij een beter resultaat leveren.
We inspecteren uw betonvloer en bepalen op basis daarvan hoe we uw betonvloer gaan schuren. We kiezen de juiste korrel uit en schuren daarmee uw vloer tot het gewenste resultaat. Onze schuurmachines zijn aangesloten op een stofzuiger, waardoor stofoverlast minimaal is.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.