Wij zijn online

Industriële betonvloeren

Een industriële betonvloer is een robuuste en duurzame keuze voor bedrijfsruimtes. Deze vloeren zijn ontworpen om zware belasting te weerstaan en zijn ideaal voor ruimtes waar veel wordt gewerkt of waar zware machines staan. De kracht van een industriële betonvloer zit in de combinatie van stevigheid en een strakke afwerking, wat resulteert in een vloer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

In industriële panden en gebouwen moet de vloer aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van hygiëne, belastbaarheid en veiligheid. Een industriële vloer moet daarnaast ook bestand zijn tegen vloeistoffen én de vloer moet echt tegen een stootje kunnen. Aan al deze eisen wordt voldaan met een sterke, goed afgewerkte betonvloer van Hardeman Vloerbewerking. Onze industriële betonvloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk en zeer zwaar belastbaar. Meer weten over de mogelijkheden van een industriële betonvloer? Neem contact met ons op.

industriele-betonvloer-hardeman-vloerbewerking-16
betonvloer-kleur-hardemanvloerbewerking-13
polijsten-betonvloer-hardemanvloerbewerking-19

De kracht van industrieel beton

Met een industriële betonvloer kiest u voor een vloer die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De vloer vormt een uitstekende basis voor diverse soorten werkruimtes. Geschikt voor intensief gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen. Iedere vloer is maatwerk, waardoor we de vloer exact laten aansluiten bij uw onderneming.
Group 9
Een gekleurde betonvloer vormt de perfecte ondergrond voor diverse ruimtes. Deze vloeren zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en passen naadloos in elke setting.
Door een hoogwaardige afwerking maken we de betonvloer vloeistofwerend. Het vakkundig polijsten en egaliseren is hierbij van groot belang.
Onze betonvloeren zijn zo bewerkt dat deze onderhoudsvriendelijk zijn. Mooi en praktisch!

Een betonvloer kan geschikt worden gemaakt voor vele toepassingen door de dikte en de polijsting aan te passen.

Bij Hardeman Vloerbewerking zijn we gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van industriële betonvloeren. We staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van een functionele en duurzame betonvloer die voldoet aan uw zakelijke behoeften.

Wat is een industriële betonvloer?

Een industriële betonvloer is een vloer die specifiek ontworpen is voor gebruik in industriële omgevingen zoals fabrieken, magazijnen, en werkplaatsen. Industriële betonvloeren zijn gemaakt om bestand te zijn tegen intensief gebruik, zware machines, en chemische stoffen. De structuur van een industriële betonvloer is vaak dikker en steviger dan die van standaard betonvloeren, wat bijdraagt aan een langere levensduur en minder onderhoud.

Naast de functionele voordelen biedt een industriële betonvloer ook een strakke en professionele uitstraling. Hoewel de esthetische mogelijkheden beperkter zijn dan bij decoratieve betonvloeren, kunnen industriële betonvloeren nog steeds worden afgewerkt met verschillende texturen of coatings voor extra bescherming en veiligheid, zoals antislip oppervlakken. Deze combinatie van duurzaamheid en functionaliteit maakt de industriële betonvloer een populaire keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbare en onderhoudsarme vloeroplossing.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe betonvloer? Dan is het wellicht goed om te weten hoe wij werken. Globaal zijn dit de stappen die nodig zijn om uw betonvloer te realiseren.

Kennismaking, analyse en offerte

We brengen uw wensen en de situatie zorgvuldig in kaart, waarbij we u adviseren over de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

De betonvloer storten

Op afspraak komen we de betonvloer bij u thuis storten en afwerken. Zoals u het voor ogen heeft, precies volgens afspraak. Kleurpigmenten worden nog voor het storten toegevoegd

De betonvloer polijsten, verharden en impregneren

We geven uw betonvloer de finishing touch door deze te polijsten, verharden en impregneren.

Oplevering en advies

We leveren de vloer volledig schoon en afgewerkt af. Klaar voor gebruik!

INDUSTRIËLE BETONVLOEREN

Gerealiseerde betonvloeren

Onze industriële betonvloeren zijn op veel plekken te bewonderen. Iedere vloer is van hoge kwaliteit en heeft een hoogwaardige afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens mee naar deze gerealiseerde vloeren!

Gevlinderde betonvloer

BEDRIJFSPAND, EDE

Gevlinderde betonvloer

KANTOOR, NIJKERK

Gepolijste betonvloer

BEDRIJFSPAND, LUNTEREN

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Het laten aanleggen van een industriële betonvloer is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft. De veelgestelde vragen beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Het belangrijkste kenmerk van een industriële betonvloer is de duurzaamheid en weerstand tegen zware belasting. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen om intensief industrieel gebruik te weerstaan, zoals zware machines en chemische belasting.

Hoewel de esthetische mogelijkheden beperkter zijn dan bij decoratieve betonvloeren, kunnen industriële betonvloeren worden afgewerkt met verschillende texturen of coatings. Dit kan voor extra bescherming zorgen en bijdragen aan een veilige werkomgeving.

Industriële betonvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij hun robuuste constructie en de mogelijkheid tot het aanbrengen van beschermende coatings, vereisen ze minder frequent onderhoud dan andere vloertypes.
Ja, industriële betonvloeren zijn veelzijdig en geschikt voor vrijwel alle soorten industriële omgevingen, waaronder fabrieken, magazijnen en werkplaatsen. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de omgeving.
Ja, industriële betonvloeren zijn over het algemeen bestand tegen een breed scala aan chemische stoffen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in omgevingen waar chemische stoffen worden verwerkt of opgeslagen. Echter, specifieke weerstand kan afhangen van de gekozen afwerking en coating van de vloer.
Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.