Wij zijn online

WAT KAN JE BIJ ONS BESTELLEN

Onderhoudsproducten bestellen

Hardeman Vloerbewerking wil graag dat mensen met een betonvloer er met een glimlach op blijven lopen. Het juiste onderhoudsmiddel bij uw dweilwater voegen is van groot belang. Daarom zijn wij ook trots op u dat u gebruik maakt van onderhoudsproducten waarvan we uit ervaring weten dat ze het beste resultaat opleveren. Is een van uw onderhoudsmiddelen op? Bestel eenvoudig nieuwe onderhoudsproducten met onderstaand bestelformulier of mail uw bestelling naar bestellen@hardemanvloerbewerking.nl – vergeet hierbij niet te vermelden waar en wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. En let op: uw bestelling is pas definitief wanneer wij deze hebben bevestigd.

Onderhoudsmiddel - dagelijks

Dit onderhoudsproduct van Hardeman Vloerbewerking is speciaal ontwikkeld voor onderhoud aan vloeren van beton of steen. Dit product zorgt ervoor dat u vloer telkens mooier wordt doordat er een densify inzit welke de vloer verhardt dus ook steeds dichter maakt, ook zit er een middel in wat de vloer reinigt. Het heeft dus het beste resultaat en verlengt de levensduur van uw vloer.

Onderhoudsmiddel - periodiek

Dit onderhoudsproduct van Hardeman Vloerbewerking is speciaal ontwikkeld voor onderhoud aan vloeren van beton of steen. Dit product zorgt ervoor dat u uw vloer vuilafstotend houdt. Wanneer moet u nou welk onderhoudsmiddel toepassen? Zie bovenstaande onderhoudsinstructies.

Dit middel heeft het beste resultaat op uw betonvloer en zorgt ervoor dat u niet, zoals vele anderen, de vloer laat vervuilen.

Regelmatige reiniging

Voor de regelmatige reiniging van uw betonvloer kunt u deze het beste behandelen met een degelijk & sterke, multifunctionele telescoopsteel met flexibele voet, in combinatie met onze speciale beton-vlakmop. Deze vlakmop is uitwasbaar en zorgt voor het juiste dweilresultaat.

Onderhoudspads microscopisch diamant

Een vloer netjes houden met een schrobzuigmachine is een hele mooie manier. Een gepolijste vloer kun je bijhouden met een microscopische diamant pad. Waarom deze pad? Deze pad blijft je vloer tijdens het reinigen ook polijsten. Let wel even op welke pad u gebruikt omdat er ook pads zijn die de vloer ruwer maken dan dat de vloer is hoe wij die afleveren na het polijsten. Vraag daarom alstublieft advies aan ons voordat u deze besteld. Een schrobborstel is minder effectief daarmee haal je bijvoorbeeld geen oppervlakkige krasjes mee van de vloer.

De pads zijn 17 inch dik en zijn, afhankelijk van het type machine, in meerdere maten te bestellen.

Onderhoudsmiddelen voor betonvloeren

Beton vlakmop

Onderhoudspads

Let op: wij bevestigen altijd uw bestelling voordat deze definitief is!