Wij zijn online

Ons assortiment aan onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten bestellen

Wist u dat het juiste onderhoud van een betonvloer bijdraagt aan de levensduur van de vloer? Bij Hardeman Vloerbewerking vinden wij het belangrijk om u te informeren over het gebruik van de juiste onderhoudsproducten. Zodat u dag in dag uit blijft genieten van ons vakmanschap.

Als vloerexpert kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: het onderhouden van een betonvloer met de juiste producten is van groot belang. Wij weten uit ervaring welke producten het beste resultaat opleveren voor uw vloer.

Onderhoudsproducten nodig? Bestel eenvoudig via ons online bestelformulier of stuur een mail naar: bestellen@hardemanvloerbewerking.nl. Geef in uw mail aan waar en wanneer u de onderhoudsproducten wenst te ontvangen.

Schoonmaak-hardemanvloerbewerking

Stap 1: Maak uw vloer vuilafstotend

Hardeman Periodiek voor periodiek onderhoud

Voorkom dat vuil zich hecht aan uw vloer met Hardeman Periodiek. De vuilafstotende werking in dit onderhoudsmiddel reinigt de vloer, zonder hem te beschadigen. Het middel geeft uw vloer een boost op het gebied van vuilafstotendheid. Hardeman Periodiek is speciaal ontwikkeld voor betonnen vloeren.

Stap 2: Reinig en verhardt uw vloer ​

Hardeman Clean voor dagelijks onderhoud

Hardeman Clean is een onderhoudsmiddel dat veilig is voor vloeren, zelfs wanneer het dagelijks wordt gebruikt. Dit onderhoudsmiddel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van betonnen vloeren. De ingrediënten hebben niet alleen een reinigende werking, ze zorgen er ook voor dat een vloer blijft verharden. Hardeman Clean verlengt de levensduur van uw vloer.

Materialen voor regelmatige reiniging

Het regelmatig reinigen van een betonvloer is belangrijk. Naast een goed reinigingsmiddel is het verstandig om ook goede materialen te gebruiken. Een sterke en degelijke multifunctionele telescoopsteel is zeer geschikt voor het reinigen van betonvloeren. De flexibele voet draagt bij aan het schoonmaakgemak. In combinatie met een uitwasbare beton-vlakmop, behaalt u het beste resultaat.

Onderhoudspads microscopisch diamant

Het schrobben van een gepolijste betonvloer is een uitstekende manier om de kracht en de kwaliteit van de vloer te behouden. Een microscopische diamantpad, heeft naast een reinigend effect ook de kracht om de vloer te polijsten. Het effect van een microscopische diamantpad is vele malen groter dan een schrobborstel. Sterker nog: met een schrobborstel blijven oppervlakkige krasjes op een vloer aanwezig.

Niet iedere pad heeft dezelfde structuur en werking. Zo bestaan er microscopische pads die een vloer ruwer maken. Benieuwd naar de pad die het best bij uw vloer past? Neem contact met ons op. We adviseren u graag!

De pads zijn in meerdere maten verkrijgbaar. De maat die u nodig heeft, is afhankelijk van het type machine dat u gebruikt. Alle pads hebben een dikte van 17 inch.