Wij zijn online

Bedrijfsvloer reinigen

Heeft u een bedrijfsvloer van 100 m² of meer en wilt u deze professioneel laten reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben jarenlange ervaring in het reinigen van betonvloeren, tegelvloeren en gietvloeren. Onze reinigingsspecialisten werken met de nieuwste schrobzuigmachines en zorgen voor een afwerking van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken we het verschil en zijn we uw ideale partner voor het reinigen van uw bedrijfsvloer.
voor reinigen betonvloer - hardeman vloerreiniging na reinigen betonvloer - hardeman vloerreiniging

Uw bedrijfsvloer laten reinigen

Uw betonvloer, tegelvloer of gietvloer door een professional laten reinigen kent vele voordelen. Zo worden uitdagende oppervlakken, zoals de kanten, met precisie geborsteld. Ook elk hoekje, waar vuil zich structureel ophoopt, wordt grondig aangepakt. Ook weten we raad met buitengewone vlekken, zoals een olievlek die we aanpakken met onze diep reinigende vloeistoffen. Bandensporen schuren we uit de vloer met onze krachtige poetspads. Daarnaast verwijderen we oppervlaktevuil dat zich nestelt naast en onder de poten van meubilair en staanders van apparatuur.

Van bedrijfshallen tot showrooms

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van ruimtes met een groot oppervlak. Dit zijn vaak fabrieks- en evenementenhallen en showrooms waar eens in de zoveel tijd een efficiënte reiniging van de vloer moet plaatsvinden. Waar de meeste reinigingsbedrijven zich richten op het schoonmaken van bedrijfskantines en gangen, richten wij ons op de oppervlakken boven de 100 m2 die snel, efficiënt en duurzaam gereinigd moeten worden.

HOE WIJ UW BETONVLOER REINIGEN

Onze werkwijze

Met meer dan 10 jaar ervaring leveren we elk type betonvloer, gietvloer en tegelvloer spic en span op. Daarbij gebruiken we de modernste schrobzuigmachines en reinigingsmiddelen. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

Inspectie & Offerte

Na telefonisch contact komen we in de meeste gevallen eerst langs om de bedrijfsvloer te beoordelen. Vervolgens zullen we een offerte opstellen, na de prijs te zijn overeengekomen zullen we de opdracht gaan inplannen.

Vloer gereedmaken

Als de dag daar is zullen we losliggend vuil van de vloer verwijderen, Als het gaat om een betonvloer of gietvloer dan kunnen we de vloer optioneel vlak schuren. Een tegelvloer zullen we eerst grondig dweilen.

Betonvloer reinigen

Vervolgens zetten we de vloer in met een reinigingsvloeistof die bij het einddoel past. Na het inweken gaan we met een grote krachtige schrobzuigmachine het losgeweekte vuil van de vloer afborstelen. De zuigmond, die achterop onze machines zit, verwijdert het vuil. U ziet daardoor direct het resultaat op uw betonvloer, gietvloer of tegelvloer.

Oplevering

De gereinigde vloer wordt ‘klaar voor gebruik’ opgeleverd. Wilt u uw bedrijfsvloer beter bestand maken tegen vuil? Dan is het optioneel om de vloer te voorzien van een geschikte beschermlaag.

Extra bescherming voor uw bedrijfsvloer

Naast de grondige schoonmaak bieden we extra behandelingen die uw vloer duurzamer maken tegen dagelijks gebruik en milieu-invloeden. Of het nu gaat om een antislip-coating of een vlekbestendige seallaag, onze experts adviseren u graag over de beste opties voor uw specifieke situatie. Deze aanvullende diensten zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen schoon, maar ook langer mooi en functioneel blijft. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen over het reinigen van vloeren beantwoorden we hier graag voor u. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Elke harde bedrijfsvloer kunnen wij professioneel voor u reinigen. Bijvoorbeeld een gietvloer, tegelvloer of betonvloer. Wij reinigen geen zachte bedrijfsvloeren, zoals tapijt.
Wij steken onze handen uit de mouwen voor alle typen vuil en vlekken. Voor veel voorkomende vervuiling, zoals lokale vlekken die u aantreft bij het verschuiven van meubilair of apparatuur, tot minder voorkomende vervuiling als olievlekken en bandensporen, bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij verduurzamen uw vloer met een professionele reiniging, zodat uw bedrijfsvloer ook op lange termijn blijft stralen. Daarbij is geen opdracht voor ons te groot en staan flexibiliteit en vakmanschap altijd voorop.
We hebben ervaring met alle vloercondities en leeftijden, van hagelnieuwe tot oudere vloeren. De meeste klanten verbazen zich echt hoe een oude betonvloer of tegelvloer er na onze professionele reiniging uitziet.
De schoon te maken betonvloer, tegelvloer of gietvloer moet een dag vrij van spullen zijn. We vragen om uw apparatuur, meubilair en overigen voor die dag uit de bedrijfsruimte te halen. Zijn er gedeeltes waar de spullen echt niet weg kunnen, zoals bijvoorbeeld stellingen met opslag? Dan reinigen we de rij- en looppaden van de bedrijfsruimte.
Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen of uw wens binnen onze kaders valt.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het reinigen van uw betonvloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We sturen u dan zo snel mogelijk een kostenindicatie toe.

Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

Hardeman Vloerbewerking
Mercuriusweg 37
3771 NC Barneveld

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten

Group 8

Bezoek showroom

Showroom

Vraag offerte aan

Offerte

Group 34

Vraag adviesgesprek aan

Advies