Vloer egaliseren

Gaat u binnenkort een nieuwe vloer plaatsen? Het maakt eigenlijk niet uit wat voor vloer dat gaat worden: het begint bij een vlakke basis. Het is van groot belang om er voor te zorgen, dat u de onderliggende vloer voor het leggen van de nieuwe vloer, perfect laat egaliseren. Hardeman Vloerbewerking kan het egaliseren van de bestaande ondervloer voor u verzorgen, zodat u verzekerd bent dat de basis van uw nieuwe vloerbedekking optimaal is: of dit nu PVC, tapijt, tegels of een gietvloer is.

 

Uw winkel- of bedrijfsvloer egaliseren

Niet alleen in woonhuizen is een geëgaliseerde vloer van groot belang: ook bij uw bedrijfsvloer, winkelvloer of de lobby of entree van uw bedrijfspand is een gladde vloer uw visitekaartje. In uw bedrijfshal of zakelijke locatie kunnen wij de vloer ook egaliseren als eindafwerking. Neem voor meer informatie over  de mogelijkheden van het egaliseren van uw bedrijfsvloer contact met ons op.

 

Hardeman vloerbewerking

 

Vloer specialistisch laten egaliseren

Een vloer egaliseren ziet er op het eerste gezicht relatief eenvoudig uit, maar is dit zeker niet. Een vloer egaliseren is een specialistisch karwei dat het beste door een ervaren vakman of team gedaan kan worden. Er kunnen zich namelijk tal van problemen ontstaan als er niet zorgvuldig en nauwkeurig wordt gewerkt. Wij worden regelmatig benaderd en ingezet om andermans (beun) werk te herstellen of af te maken wat men zelf niet lukte. Belt u ons dus op tijd: the first time right is nog altijd beter en goedkoper dan achteraf herstellen!

 

 

WhatsApp WhatsApp ons