Coaten & lakken

Coatingvloeren bieden uitkomst

Laat u adviseren door de specialist!

Het uitzoeken en aanbrengen van de juiste bedrijfsvloer is nog een flinke uitdaging. De mogelijkheden zijn eindeloos en bedrijfsvloeren moeten aan veel specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om de voorschriften qua hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan veel van dit soort eisen en is daarom een veel gebruikte oplossing voor bedrijfsvloeren. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Wilt u meer informatie over coatingvloeren of over het aanbrengen van coatings of lakken op uw bedrijfsvloer? Neem dan direct contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

Onderhoudsvriendelijke coatingvloeren

Met onze coatingvloeren biedt Hardeman Vloerbewerking u een zeer onderhoudsvriendelijke bedrijfsvloeroplossing. Onze coatingvloeren hebben een dun toplaagje van enkele millimeters van kunststof die we relatief eenvoudig over uw bestaande bedrijfsvloer heen kunnen aanbrengen (zie foto’s). Hiermee is uw bedrijfsvloer maximaal beschermd tegen belasting en gebruik.

Coatingvloeren hebben verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een eveneens naadloze en vlakke oplossing zoals een gietvloer. Zo is een coatingvloer zeer sterk en slijtvast, kan deze naadloos worden aangebracht en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Voor elke toepassing is wel een geschikte coating leverbaar: en in de meest uiteenlopende kleuren. De coatingvloer kan eenvoudig over uw bestaande bedrijfsvloer van beton, kunststof of cement worden aangebracht. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

WhatsApp WhatsApp ons