Betonvloer slijpen en/of polijsten

 

Voor elke betonvloer een oplossing!

Met onze nieuwe, revolutionaire vloerbewerkingsmethodes kunnen wij uw betonnen vloer weeer bijzonder sterk en duurzaam maken. Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer. Hierdoor wordt het cement wat op de kern (kiezels) ligt volledig verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton naar de oppervlakte. Dit proces maakt de vloer sterker en duurzamer. En de vloer krijgt hierdoor -indien gewenst- een bijzonder mooie glans!

 

Uw betonvloer schuren en polijsten of toch slijpen?

Wat zijn nu uiteindelijk de verschillen, is het alleen de uitstraling? Of heeft de ene meer voordelen dan de andere? Beide varianten zijn in vele kleuren beschikbaar en beide kunnen ze zowel mat als in zijdeglans of hoogglans worden gepolijst. Ook zijn beide vloeren na oplevering nagenoeg onderhoudsvrij. Het verschil zit vooral tussen de ‘look and feel’ van de vloeren: een geslepen betonvloer heeft een hele gemêleerde uitstraling door de duidelijk zichtbare kiezelstructuur, waar de gepolijste betonvloer juist een levendige structuur heeft. Een geslepen betonvloer is veruit de meest duurzame oplossing.

 

 

Betonvloer polijsten

Hardeman vloerbewerking polijst uw betonvloer. Ook dilataties (dagnaden welke vaak ongelijk zijn), worden weer gladgeschuurd. Indien het hoogteverschil niet meer dan 0,5 cm bedraagt. Er wordt gewerkt met diamant schuurmachines. Zo krijgt u het mooiste resultaat. Een perfect gepolijste vloer, tot in de puntjes keurig afgewerkt. Een vloer om nog vele jaren onbezorgd plezier van te hebben. U zult verbaasd zijn, wat er van uw betonnen vloer te maken valt!

Hardeman vloerbewerking zorgt ervoor, dat de door ons gepolijste vloer glad, vlak en stofvrij wordt gemaakt. Ook is het machinaal reinigen van zo’n vloer uitstekend te doen.

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons