Wij zijn online

VOOR DE PROFESSIONAL

Een oplossing voor iedere vloer

Hardeman Vloerbewerking is de ideale partner voor aannemers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen rondom betonvloeren. We zijn specialist in het onderhouden, afwerken en renoveren van bestaand beton.

Ruim 10 jaar geleden is Hardeman Vloerbewerking ontstaan vanuit de wens om echt maatwerk te leveren. Vanuit onze ervaring als zelfstandige ondernemers hebben we ons gespecialiseerd in het bewerken en afwerken van betonvloeren. We denken écht mee met onze klanten en we doen wat we kunnen om o.a. aannemers en bouwprofessionals te ontzorgen. Onze kennis en ervaring zorgt er voor dat we voor vrijwel ieder project en iedere vloer een oplossing voorhanden hebben.

Waarom samenwerken met Hardeman Vloerbewerking?

Group 34

Snelle service, met een vast aanspreekpunt

We zijn sterk in vloerbewerking en hebben voor iedere situatie een oplossing
Uitgebreide mogelijkheden
We houden altijd rekening met de planning van uw klus of project, en schakelen flexibel

Beton is er voor elke sector

Of u als aannemer nu een agrarische klus of een horeca project, een woningbouw traject of de bouw van een bedrijfspand onder uw hoede heeft, de betonvloer is geschikt voor elke sector. Zeker de betonvloeren van Hardeman Vloerbewerking. Want onze dienstverlening is niet alleen snel en kundig, maar we leveren altijd (maatwerk) kwaliteit wat volledig aansluit bij uw project.

Hardeman Vloerbewerking werkt samen met o.a. deze opdrachtgevers

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

We denken graag met u mee, wat uw situatie ook is. Onze ervaren vaklieden geven u graag vakkundig advies waar u echt iets mee kunt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken