Wij zijn online

Met gierende banden tot stilstand: vloeren opruwen

Geen zorgen! Er komen geen auto’s aan te pas

Het zou natuurlijk wel heel gek zijn als dit ook echt zo was. Maak je geen zorgen om het in huis halen van grote machines, enkel om je vloer op te ruwen. Dat is namelijk niet wat het inhoudt. Maar wat houdt het dan eigenlijk wel in om een vloer op te ruwen? Dat gaan we in dit artikel bespreken. Ook leggen we uit waarom je dit beter kunt laten doen door ervaren professionals.

Wat is vloeren opruwen dan wel?

Het opruwen van een vloer betekent dat je de betonvloer letterlijk opruwt. Dit om uitglijden te voorkomen (denk bijvoorbeeld aan paardenstallen of balkons), of om hechting te creëren met de laag die er bovenop komt te liggen. Hiervoor heb je een betonschuurmachine of een bouchadeermachine nodig.

De voordelen van een vloerbewerkingsbedrijf inhuren

Je kunt jouw vloer zelf opruwen, maar je kunt het ook laten doen door een vloerbewerkingsbedrijf. Maar wat zijn daar eigenlijk de voordelen van? En zijn die voordelen ook wat het een betere keuze maakt dan wanneer je het zelf doet? De laatste vraag kunnen wij gegarandeerd met ‘ja’ beantwoorden. Het inhuren van een vloerbewerkingsbedrijf is in verhouding goedkoper dan het zelf doen. Dit omdat je materiaal nodig hebt om de vloer op te ruwen. Wanneer je het zelf doet, moet je dit materiaal zelf aanschaffen of huren. Wanneer je dit láát doen, betaal je alleen voor de dienst. Naast de prijs is de kwaliteit van een vloer die je laat opruwen ook veel beter. Vaak krijg je een universele schijf mee als je materiaal huurt, terwijl wij ons materiaal aanpassen op de ondergrond die we gaan bewerken. Onze professionals hebben ervaring in het bewerken van vloeren, waardoor we gegarandeerd een optimaal eindresultaat afleveren.

Neem contact met ons op!

Wil je jouw vloer laten opruwen? Neem dan contact met ons op voor passend advies of een vrijblijvende offerte.