Met gierende banden tot stilstand: vloeren opruwen

een geniale vloer!
Een geniale vloer!
30 januari 2019
superfloor voor betonvloeren
Superfloor! Glans is het nieuwe mat
28 maart 2019

Met gierende banden tot stilstand: vloeren opruwen

vloeren opruwen

Geen zorgen! Er komen geen auto’s aan te pas

Vloeren opruwen is echt geen klus waar auto’s voor nodig zijn. Het zou natuurlijk wel heel gek zijn als dit ook echt zo was. Maak je geen zorgen om het in huis halen van grote machines, enkel om je vloer op te ruwen. Dat is namelijk niet wat het inhoudt. Maar wat houdt het dan eigenlijk wel in om een vloer op te ruwen? Dat zal hieronder verder worden beschreven. Ook zal er worden uitgelegd waarom je dit beter kunt laten doen door ervaren professionals.

Wat is vloeren opruwen dan wel?

Het opruwen van een vloer betekent dat je betonvloer letterlijk wordt opgeruwd en daarna wordt gepolijst. Hiervoor is een betonschuurmachine, een voegmachine en een polijstmachine nodig. Ook is er een floor fix product voor nodig. De bedoeling hiervan is om je vloer klaar te maken voor het gieten van egaline. Nadat er egaline ligt kan hier ook een dekvloer op. Deze kan van pvc, laminaat, parket, vloerbedekking en nog veel meer zijn.

De voordelen van een vloerbewerkingsbedrijf inhuren

Je kunt jouw vloer zelf opruwen, maar je kunt het ook laten doen door een vloerbewerkingsbedrijf. Maar wat zijn daar eigenlijk de voordelen van? En zijn die voordelen ook wat het een betere keuze maakt dan wanneer je het zelf doet? De laatste vraag kunnen wij gegarandeerd met ‘ja’ beantwoorden. Het inhuren van een vloerbewerkingsbedrijf is als eerste namelijk in verhouding goedkoper dan het zelf doen. Je hebt namelijk materiaal nodig om de vloer ook werkelijk op te kunnen ruwen. Wanneer je het zelf doet, moet je namelijk dit materiaal zelf aanschaffen. Wanneer je dit laat doen, betaal je alleen voor de dienst. Naast de prijs is de kwaliteit van een vloer die je laat opruwen ook veel beter. Het wordt in dit geval namelijk door professionals gedaan. Zij hebben ervaring in het bewerken van vloeren waardoor het minder waarschijnlijk is dat er kleine fouten gemaakt worden.

Neem contact met ons op!

Wil je jouw vloer laten opruwen? Zoek dan niet verder en neem contact op met Hardeman vloerbewerking! Naast vloeren opruwen bieden wij ook andere diensten aan, bovendien kunnen wij advies geven wat betreft vloerkeuzes. Contact opnemen kan via het telefoonnummer rechts bovenaan de webpagina. Een offerte aanvragen is ook mogelijk. Hiervoor klik je simpelweg op het kopje naast het telefoonnummer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp WhatsApp ons