Wij zijn online

Vijf jaar lang garantie op een nieuwe betonvloer

De aanschaf van een nieuwe betonvloer is een klus op zich. De keuze is ruim en de mogelijkheden zijn groot. Een vloer moet jaren meegaan en natuurlijk ook mooi blijven. Kwaliteit is daarom zeer belangrijk. Kies in dit geval voor specialisme en vakmanschap en ontvang maar liefst vijf jaar garantie op een nieuwe betonvloer van Hardeman Vloerbewerking.

Bij Hardeman Vloerbewerking staat kwaliteit altijd voorop. Vakmanschap is al jaren onze drijfveer om de hoogst haalbare kwaliteit in betonvloeren te realiseren. We zijn er van overtuigd dat een gepolijste betonvloer een duurzame manier is om je ruimte een unieke uitstraling te geven, kortom je verbaasd je wat er uit een betonvloer te halen is.

Gegarandeerd een krachtige en prachtige vloer

Onze vakmensen garanderen de oplevering van een prachtige vloer. Een betonvloer om zorgeloos van te genieten. De uitstraling en de kwaliteit van een betonvloer vallen samen met de manier waarop een betonvloer wordt gerealiseerd, verhardt en gepolijst. Ook is het van belang met welke materialen de vloer wordt geïmpregneerd en hoe de vloer vervolgens wordt onderhouden.

Kwaliteit in realisatie en onderhoud van betonvloeren

Naast dat wij vloeren opleveren van zeer hoge kwaliteit, vinden wij het ook belangrijk om onze klanten te informeren over het juiste onderhoud van een betonvloer. Zodra ons advies wordt opgevolgd, garanderen wij een sterke en slijtvaste betonvloer: nu én over vijf jaar.

Die garantie geven wij, omdat onze zware polijstbehandeling zorgt voor een sterke en krachtige vloer. Het maakt onze betonvloeren daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk. Een groot voordeel voor onze klanten, omdat zij jarenlang genieten van een slijtvaste, krasvrije, vuilafstotende en stofvrije vloer die weinig onderhoud behoeft.

Een krachtige en mooie vloer garanderen wij onder andere door altijd te werken met beton van hoge kwaliteit. Wanneer de afwerking of het storten van een betonvloer wordt uitgevoerd door een niet gespecialiseerde partij of niet de juiste onderhoudsmiddelen worden gebruikt, dan gaat dat ten koste van de kwaliteit van een betonvloer.

Vijf jaar garantie op een all-in betonvloer

Kiest u voor een betonvloer van Hardeman Vloerbewerking, dan ontvangt u van ons een uniek garantiecertificaat. Onder de garantie valt:

  • Krasvaste betonvloer;
  • Vuilafstotende betonvloer;
  • Stofbinder voor een stofvrije betonvloer;
  • Vlekwerende betonvloer.

 

Garantie geldt bij de aanschaf van een complete betonvloer welke gepolijst en geïmpregneerd is door Hardeman Vloerbewerking. Op onderhoud van derde partijen geven wij geen garantie. Meer weten over de garantievoorwaarden? Neem contact met ons op. We helpen graag!

Waarom kiezen voor een betonvloer van Hardeman Vloerbewerking?

  • Wij ontzorgen onze klanten in het totale proces. Dat begint voor ons met het geven van passend advies over het soort betonvloer. Ons advies gaat verder dan nadenken over de kleur en de afwerking. Denk hierbij aan advies over afschot, de voorbereiding voor het plaatsen, de bewapening en zelfs over isolatie van een betonvloer. Nazorg is belangrijk voor ons. Dat geldt zowel voor de oplevering van een nieuwe betonvloer als voor het onderhoud. Daarom bieden wij de beste onderhoudsproducten, speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van iedere betonvloer.
  • Wij weten als geen ander dat een standaard gevlinderde betonvloer nog geen woonbeton is. Met andere woorden: een betonvloer is nog niet af na het storten. Afwerking, impregneren en polijsten zijn minstens zo belangrijk. Maak daarom gebruik van onze jarenlange ervaring in het opleveren van een complete betonvloer.
  • Bij de aankoop van een nieuwe betonvloer via Hardeman Vloerbewerking, ontvangt u naast vijf jaar garantie een volledige starterset met onderhoudsmiddelen. Uiteraard inclusief een passende handleiding om uw nieuwe vloer goed te onderhouden.