Wij zijn online

Superfloor! Glans is het nieuwe mat

Waarom je vandaag nog voor Superfloor kiest

Heb je al over Superfloor horen praten? De revolutionaire manier om een betonvloer ineens een nieuw en lang leven te geven? Een moderne uitstraling, makkelijker onderhoud en een veel langere levensduur – het zijn een aantal van de pluspunten van Superfloor, maar daar blijft het niet bij.

Superfloor is op dit moment helemaal actueel en dat kan ook niet anders. Er is nog weinig over bekend en de kans is groot dat u dit wilt hebben voordat uw concurrent het ontdekt. Maar wat is Superfloor nou precies en welke voordelen gaan u over de streep trekken?

Wat is Superfloor precies?

Superfloor is een nieuwe manier van het slijpen en polijsten van betonvloeren. Door deze aanpak worden de betonvloeren helemaal dicht: alle poriën, spleten en andere openingen verdwijnen. De vloer glanst en ziet er bijzonder modern uit na de behandeling. En het is niet alleen een lust voor het oog, er zijn nog veel meer sterke voordelen.

De voordelen van Superfloor

Lijm en verfresten verwijderen, vuil weghalen dat zich aan de vloer gehecht heeft en beschadigingen wegwerken. Het is een tijdrovende en vaak dure klus. Niet met Superfloor. Dankzij Superfloor wordt de betonvloer namelijk volledig dicht en egaal. Dit betekent concreet dat er geen vuil of materiaal in de vloer zelf kan komen. En dat maakt het een stuk makkelijker om de vloer schoon te houden of schoon te maken.

Lichtweerkaatsing

Een ander voordeel is de lichtweerkaatsing van een glanzende vloer. Hierdoor lijken alle ruimtes ineens een stuk groter. Praktisch in jouw showroom, loods of winkel wanneer er eigenlijk wat weinig ruimte is.

Geen beschermende laag, maar impregneren

Na het schuren en polijsten van de betonvloer wordt er door de echte experts géén beschermende laag aangebracht. Die rijd en loop je er namelijk zo weer vanaf. Hardeman Vloerbewerking kiest daarom altijd voor het impregneren van het beton, zodat er een zo goed als onderhoudsvrije vloer ontstaat. En dat is een prettig idee wanneer je veel vierkante meters aan betonvloer hebt.

Krasbestendig

De gesloten structuur en de behandelmethode zorgen er ook nog eens voor dat de vloer bijzonder krasbestendig is. Hierdoor wordt de levensduur van uw betonvloer vele malen langer én blijft deze er altijd gaaf en ‘zo goed als nieuw’ uitzien. Kijk, dat zijn redenen om voor deze behandeling te kiezen!

Ook interesse gekregen?

Een Superfloor is geschikt voor bedrijfshallen, kantoorruimtes, etalages, loodsen, showrooms, woonkamers en alles wat ertussen valt – zolang er maar een betonvloer ligt. Wil je meer informatie over de methode of wil je direct een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel Hardeman Vloerbewerking direct op 03 18 74 34 20 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur).