Gietvloer schuren

Gietvloer schuren

Gietvloeren bestaan in vele vormen. Eigenlijk is het een verzamelnaam voor naadloze vloeren. Hardeman Vloerbewerking kan uw gietvloer snel herstellen, mochten hier schadeplekken of vervuilde plekken en/of zelfs scheuren in zijn ontstaan.

Uw gietvloer schuren en mooi herstellen.Gietvloer schuren

Wilt u een bestaande gietvloer graag weer door ons laten schuren en herstellen in de kleur die de vloer
oorspronkelijk had? Voor Hardeman vloerbewerking behoort dit tot de dagelijkse werkzaamheden.  Wij streven ernaar om oude, beschadigde gietvloeren opnieuw hun vroegere kleur en kwaliteit terug te geven.

Volledig herstel van uw gietvloer

Afhankelijk van de vervormingen, scheuren of krassen die wij zullen vinden, herstellen wij uw gietvloer helemaal. In het algemeen zijn de gietvloer herstelwerkzaamheden binnen een paar dagen door ons  uit te voeren. Ook beschadigingen die door vochtschade zijn ontstaan of beschadigingen van de toplaag. Zelfs als er scheurvorming door werking van de ondergrond  is ontstaan, is dit voor Hardeman vloerbewerking geen probleem. Uw gietvloer wordt door ons op de volgende wijze hersteld:

 Uitvoeringsstappen om uw gietvloer te herstellen

* Wij gaan de beschadigde gietvloer schuren.
* Daarna maken wij de te behandelen beschadigingen vetvrij.
* Vervolgens wordt er primer aangebracht ivm een goede hechting van de gietlaag aan de ondervloer
* Wij behandelen dan de beschadigde plekken met versnelde polyurethaan of  met epoxy.
* Nu gaan we nogmaals de gietvloer schuren (de nieuwe gietlaag).
* Tenslotte brengen wij een transparante coating of een kleurcoating aan.

Het hangt ervan af hoe erg uw bestaande  gietvloer is verkleurd, om zeker te kunnen zijn of reparaties een beetje te zien blijven of niet. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om de kleur van uw bestaande vloer zo dicht mogelijk te benaderen.

 

WhatsApp WhatsApp ons