Wij zijn online

Een nieuwe look voor je huis? Pak je vloer aan!

Woonkamer-betonvloer-hardeman

Een nieuwe look

Menigeen fantaseert regelmatig, misschien wel elke week, om het huis weer eens een nieuwe look te geven. Nieuwe meubels, een likje verf en misschien zelfs wel een nieuwe vloer. Maar hoe leuk dat ook allemaal is, er hangt vaak wel een prijskaartje aan. Hieronder geven we wat tips hoe je met een klein budget een nieuwe look voor je huis kan creëren.

Meubels

Vaak begint het bij de meubels. Je hebt misschien al jarenlang dezelfde kasten en vindt het zonde om ze zomaar de deur uit te doen. Wil je wel een andere look? Geef ze dan een likje verf! Zo simpel kan het zijn. Stel dat je hele donkere oude meubels hebt, schilder deze dan wit of in een mooie andere lichte kleur. Je huis krijgt een ware transformatie! Ook kan je ervoor kiezen om de meubels om te bouwen. Maak van je boekenkast een tafeltje of een mooie boekenplank. Likje verf en klaar.

De muren

Mocht je zeggen ik vind het te veel gedoe om al die muren een lik verf te geven. Kies er dan voor om slechts een muur te doen. In een mooie, andere kleur. Of kies ervoor om een muurtje te behangen met een tof behang. Zo hoef je niet elke muur aan te pakken, maar heb je wel een andere look in huis! Of kies ervoor om grote doeken of kunstwerken op te hangen op de muur. Ook dan creëer je in no-time een ander gevoel in huis.

De vloer

Heb je een vloer en begin je steeds vaker te twijfelen of je er nog wel zo blij mee bent? Denk in kansen! Heb je een houten vloer? Geef deze dan een likje verf. Of lak deze opnieuw. Heb je tegels? Dan kan je er ook voor kiezen om met tegelverf mooie patronen te schilderen. Of schilder bepaalde hoeken in huis in een kleur en laat de rest in zijn oorspronkelijke staat.  Mocht je een betonvloer hebben, dan kan je deze ook even laten opfrissen. Zo is deze weer als nieuw! Laat ‘m bijvoorbeeld opruwen of juist polijsten voor een mooi en verfrissend resultaat.

Bij Hardeman Vloerbewerking ben je aan het juiste adres om dit te laten doen. Ze hebben kwaliteitsproducten om de werkzaamheden uit te voeren. Door de hoogwaardige kwaliteit is je huis, en vooral je vloer weer als nieuw!