Betonnen vloer polijsten

Betonnen vloer polijsten

Ons ervaren team met professionele medewerkers zal uw betonnen vloer polijsten

Hardeman vloerbewerking zal uw betonnen vloer polijsten, tot in de puntjes verzorgd. Onze vloerspecialisten behandelen o.a. dilataties (dat zijn dagnaden die aan elkaar ongelijk zijn). Ze worden weer netjes gladgeschuurd. Let wel: dit kan alleen als het hoogteverschil niet meer dan 0,5 cm bedraagt. Ze werken met diamant-schuurmachines. Met deze machines behalen wij de beste resultaten mogelijk. Een perfect gepolijste vloer, die echt tot in de puntjes is afgewerkt. Dat is pas een vloer om nog lang onbezorgd plezier van te hebben! Zo’n professioneel geschuurde en gecoate vloer zal bij normaal gebruik, ruim 15 tot 20 jaar meegaan. U zult verbaasd zijn om te zien, dat er van uw betonnen vloer nog veel te maken valt!

De vloerspecialisten van Hardeman vloerbewerking maken de gepolijste betonnen vloer glad, vlak en stofvrij. Na het betonnen vloer polijsten, is het machinaal reinigen van deze betonnen vloer gemakkelijk geworden.

Superfloor tm, revolutionair

Wij stellen een fantastisch product aan u voor; Superfloor tm. Met deze revolutionaire vloermethode wordt uw betonnen vloer sterk en duurzaam gemaakt. Het is in principe een eenvoudige, maartoch slimme methode. De machines en diamantsegmenten van HTC zullen, voordat ze uw betonnen vloer polijsten, deze eerst schuren. Daardoor verwijderen we de oude toplaag van de betonnen vloer. Nu deze oude toplaag volledig verwijderd is, komt het sterkere onderliggende beton naar de oppervlakte. Het proces van schuren en polijsten maakt de betonnen vloer sterker en duurzamer. Bovendien krijgt uw betonnen vloer hierdoor een matte, zijde-0f hoogglans!

Coating, matte finish, zijde- of hoogglans.

Wij schuren uw vloer met diamantschuurmachines ten bate van de hechting;  Al het vuil is er zo direct uit verwijderd. Hierdoor kunnen wij de coating perfect aanbrengen. Ons team van vloerspecialisten verzorgt voor uw betonnen vloer een mooie coating in zowel hoogglans, zijdeglans of juist een matte vloer. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat coaten, is de vloer vele jaren beschermd. Uiteraard in de door u gewenste kleur. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en wij realiseren het graag voor u!

 

 

WhatsApp WhatsApp ons