Basalt vloer reinigen

Basalt vloer reinigenBasalt vloer reinigen

Basalt is een kwetsbaar stollingsgesteente. Het ontstaat doordat de vloeibare lava die uit een vulkaan stroomt, stolt. Eigenlijk is het eerst magma, dat in lava verandert zodra het de zeebodem of het aardoppervlak bereikt. Hierna zal de vloeibare lava gaan stollen. Basalt is dus een vulkanisch gesteente, en het heeft een zeer hoog ijzergehalte. De kleur van basalt is zwart.

Impregneren

In het geval er vetten, zuren of oliën op zouden komen, zullen deze er zeker in binnendringen. Ook gewoon loopvuil zal erin dringen. Wat Hardeman vloerbewerking voor uw basalt vloer doet, is de basalt vloer reinigen door hem te schuren en te polijsten.  Hardeman vloerbewerking maakt hiervoor gebruik van professionele, bemande apparatuur. Ons uitstekend opgeleide personeel zal uw vloer naar volle tevredenheid behandelen. Na het schuren en polijsten is het in bijna alle gevallen zeer aan te bevelen om er een beschermlaag op aan te brengen( te impregneren). Als een natuurstenen vloer wordt geïmpregneerd, zoals bijvoorbeeld een basalt vloer, wordt het indringen van allerlei soorten vuil, zuren, vetten of oliën voorkomen. Door de vloer te impregneren worden de poriën in de basalt vloer afgesloten. Dus nadat wij de basalt vloer reinigen en vervolgens impregneren behoudt de vloer zijn prachtige glans. Bovendien blijft uw vloer er op deze wijze mooi en natuurlijk uitzien.

Het juiste middel voor de steensoort

Afhankelijk van wat uw smaak is en natuurlijk afhankelijk van de steensoort brengen wij het juiste middel aan op uw vloer. Er zijn middelen die kleur verdiepend werken, zodat de kleur van uw vloer u misschien wel nog meer zal bevallen dan voorheen. Nadat wij uw basalt vloer reinigen en impregneren zal uw vloer voor langere tijd in een prima conditie blijven. Zo zorgt Hardeman vloeren ervoor, dat u nog vele jaren plezier van uw basalt vloer zult hebben. Het kan bij Hardeman!

WhatsApp WhatsApp ons