Wij zijn online

Welke stijl betonvloer past er bij jou?

Welke stijl betonvloer

Bij elk huis past een andere vloer. En ook bij ieder mens past een andere vloer. Op zich is dat niet zo gekke gedachte. Maar hoe kom je er achter welke stijl betonvloer nou bij je past? Er zijn zoveel diverse betonvloeren, maar wij helpen je een handje op weg om voor de juiste betonvloer te kiezen!

Industrieel

Het is steeds hipper om een industriële stijl aan te meten voor je huis. Oude, robuuste hanglampen, steigerhouten boekenkasten en tafels, metalen beddenframes en ga zo maar door. Als je gek bent op die stijl en je huis ook graag zo wil inrichten, zorg er dan voor dat je je betonvloer daarop aanpast. Welke stijl betonvloer je zou moeten kiezen hangt dus ook nauw samen met wie je zelf bent. De industriële stijl kenmerkt zich ook in zijn eenvoud. Juist doordat alles zo simpel is gemaakt, zou een compleet natuurstenen vloer met veel poespas er niet bij passen.

Strak en modern

Als je juist een huis hebt gekocht dat een hele moderne look nodig heeft, dan is een strakke en moderne stijl van betonvloeren een aanrader. De gietvorm is strak, de lijnen zijn strak en zo kun je al het meubilair en de inrichting daarop aanpassen. Ideaal voor bijvoorbeeld een wat nieuwere woning die een nieuwere stijl hoort te hebben.

Alternatief

Een betonvloer heeft weinig onderhoud nodig, is sterk en slijtvast. Een ondervloer is onder een betonvloer zo gelegd! Misschien nog wel het mooiste: de betonvloer is egaal en naadloos. Toch is er voor de alternatievelingen die houden van een beetje kunstzinnigheid een mooie optie: een ciré betonvloer. Dat is een betonvloer op natuurlijke basis. Ideaal voor bijvoorbeeld keukens of badkamers, maar met wat rustige kleuren ook prima voor de woonkamer. Let wel dat het veel tijd kost om dit type vloer te laten leggen. Ambacht en vakmanschap vragen dat nou eenmaal. Vergeet tenslotte niet om de betonvloer niet alleen af te stemmen op je eigen stijl, maar ook wat het huis aankan. Sommige huizen kunnen een andere type vloer nou eenmaal beter hebben.

Betonvloeren leggen is onze passie en wij doen niets liever. Welke stijl betonvloer je ook zou willen, wij helpen je er verder mee. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Want er is zoveel meer mogelijk dan je denkt! Ook in de stijl die jij graag zou willen.