Vloeren frezen

Vloeren frezen

Uw vloer laten frezen is een specialistische aangelegenheid en u wilt niet dat uw hele woning of kantoorpand onder een dikke laag stof komt te zitten. Het vrijkomende stof wordt daarom opgezogen in een professionele, industriële stofzuiger. Deze is gekoppeld aan een losse cycloon, waardoor er uitermate stof-arm gefreesd kan worden. Dit vloeren frezen gebeurt met behulp van een professionele zaagmachine met hoogwaardige kwaliteit diamant zaagbladen. Die zijn speciaal ontwikkeld om sleuven in vloeren te frezen. Hierna wordt het opgezogen gruis netjes in speciale zakken verpakt. Op uw verzoek kunnen de vloerspecialisten van Hardeman dit ook voor u verwijderen.Vloeren frezen

De dekvloer

De dekvloer kan uit zand-cement of uit anhydriet bestaan. Er is niet door beton te frezen , en ook is het niet mogelijk om door tegelvloeren heen te frezen. Die moeten eerst verwijderd worden. Vervolgens zal de vloer weer geëgaliseerd moeten worden. Hierna zal de vloer weer glad en vlak genoeg zijn om in te frezen.

Nagenoeg stofvrij

Het frezen doen wij met een industriële stof afzuiginstallatie, hierdoor wordt het werk nagenoeg stofvrij gedaan. Hardeman Vloerbewerking heeft veel ervaring in het vloeren frezen. Het is uiteraard belangrijk, dat het vloeren frezen op correcte, professionele wijze wordt gedaan. Met ons team van ervaren vloerexperts en professionele apparatuur staan wij garant voor een goed geklaarde klus! Mocht u toch nog vragen hebben, na het lezen van dit artikel? Belt u ons gerust! Wij staan u graag te woord om al uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Elke vloerbewerking kan bij Hardeman!

 

WhatsApp WhatsApp ons