Spaanplaat ondervloer verwijderen

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Een spaanplaat ondervloer verwijderen is een bijzonder moeilijk karwei, voor diegene die niet in het bezit is van de juiste apparatuur om deze klus te klaren. Voorheen werd een spaanplaat ondervloer vastgelijmd op beton, en dan nog vastgespijkerd op de vloer. Wij worden regelmatig opgebeld door mensen, die met de handen in het haar zitten. Ze hebben bijvoorbeeld geprobeerd de spaanplaat te verwijderen met een lijm verwijdermiddel. Met beitels en sloophamers. Maar de spaanplaat ondervloer komt alleen met hele kleine stukjes tegelijk los. Gemiddeld komen er stukjes van een paar centimeter tegelijk los, dus met één vierkante meter kunt u zo 2 uur bezig zijn! Schaafbeitels gaan kapot door de grote spijkers die in de vloer zitten. Uw apparatuur is hier niet tegen bestand.

U ziet wel, dat een spaanplaat ondervloer verwijderen een karwei voor de vakman is.

Hardeman vloerbewerking verwijdert een spaanplaat ondervloer met een zogenaamde Zit-Stripmachine. Dit is een bemande machine, die snel en met gemak uw volledig verlijmde spaanplaat ondervloer verwijdert. Voor de specialisten van Hardeman vloerbewerking is dit werk een dagelijkse gang van zaken. Ons tempo zal u verbazen, en het goede humeur van onze mensen zal u goed doen! Indien u dit wenst zullen wij de vloer naderhand schuren en stofvrij maken, dit is voor ons geen probleem.

Zoekt u naar een professioneel vloerverwijderingsbedrijf?

Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u met plezier te woord, om al uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons maken. Dan kunnen wij bij u komen kijken, en u een vrijblijvende offerte doen toekomen. Zo weet u precies waar u staat, en komt u niet voor onverwachte vervelende verassingen te staan met betrekking tot de kosten. Onze manier van werken is professioneel en ons beleid is helder naar de klanten toe. Het kan bij Hardeman!

spaanplaat ondervloer verwijderen
WhatsApp WhatsApp ons