PVC vloer verwijderen

Heeft u een PVC vloer of gelijmde PVC stroken? Deze vloeren zijn heel populair en komen de laatste jaren vaak voor. De vloeren zijn zeer sterk en ze hebben een slijtvaste toplaag. Het nadeel is dat een PVC vloer verwijderen een hele uitdaging kan zijn! Hardeman Vloerbewerking is gespecialiseerd in het weghalen van moeilijk te verwijderen vloeren zoals parket en PVC, zonder uw ondergrond te beschadigen. We gebruiken hiervoor professionele, bemande apparatuur.

Arbeidsintensief

Met huis-, tuin- en keukengereedschap is het het verwijderen van een PVC vloer bijna niet te doen. Dat blijkt telkens opnieuw: het is namelijk zeer arbeidsintensief. Hardeman Vloerbewerking neemt u deze zware fysieke klus dan ook graag uit handen. Wij werken met zit-stripmachines die bestuurd worden door ons getrainde en bekwame personeel. Als een PVC vloer op de verkeerde manier wordt weggehaald is er bovendien een grote kans dat de onderliggende cementvloer ook wordt beschadigd.

 

 

Ondervloer

Na het verwijderen van de PVC vloer zullen de medewerkers van Hardeman Vloerbewerking de staat van uw ondervloer of cementdekvloer beoordelen. Zij kijken onder andere of er nog werk aan de ondervloer moet plaatsvinden. Het kan zijn dat er lijmresten tevoorschijn komen. Ook deze halen we graag voor u weg. We gebruiken voor dit werk eveneens een gespecialiseerde, bemande machine. Het is uiteraard ook belangrijk dat de PVC vloer niet alleen van de vloer wordt gehaald. U wilt waarschijnlijk ook graag dat het netjes wordt afgevoerd. Ook dit kunnen wij indien gewenst voor u verzorgen!

Vragen
Heeft u na het lezen van de informatie over het verwijderen van PVC vloeren nog vragen? U kunt ons altijd even bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons