Parketvloer verwijderen

Een parketvloer verwijderen is tijdrovend en lastig!

Een parketvloer verwijderen is een tijdrovend, lastig karwei. Een klus die zonder de hiervoor geschikte apparatuur bijzonder inspannend is. In sommige gevallen zelfs onmogelijk! Hardeman vloerbewerking werkt met gespecialiseerde, bemande apparatuur om uw oude vloer snel en accuraat te verwijderen.

Ook is het mogelijk met deze zelfde stripmachine de volgende type vloeren voor u te verwijderen zoals:

* Houten vloer verwijderen
* Parketvloer verwijderen
* Linoleum verwijderen
* Egaline verwijderen
* Sportvloeren verwijderen
* Pvc verwijderen
* Kurk verwijderen
* Tapijt verwijderen

Indien u dit wenst kunt u de verwijderde vloerresten door Hardeman vloerbewerking laten afvoeren. Hardeman Vloerbewerking zorgt dan voor een milieuvriendelijke afvoer van de verwijderde vloermaterialen.

Lijm- en verfresten verwijderen

De parketvloer wordt er afgeschaafd, dan blijven er in veel gevallen nauwelijks lijmresten over. Lijmresten kunnen er de oorzaak van zijn, dat een nieuwe vloer niet egaal gelegd kan worden. Indien er naar uw mening te veel lijmresten overblijven, kunnen wij deze uiteraard ook verwijderen. Hardeman vloerbewerking verwijdert coatings, lijmresten en verf van vloeren. Snel, vakkundig en netjes. Wij gebruiken hiervoor gespecialiseerde, bemande apparatuur. De resten zijn verwijderd, maar de vloer eronder komt onbeschadigd en schoon tevoorschijn! Zo kan de nieuwe vloer perfect egaal aangebracht worden.

 

 

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons