Parket verwijderen

Het verwijderen van parket is een zware en moeilijke klus. Een parketvloer kan namelijk op verschillende manier bevestigd zijn op de ondervloer: zwevend, verlijmd of gespijkerd. Vaak is parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat. En deze spaanplaatvloer is meestal weer gespijkerd en verlijmd op een cementdekvloer. Daarom kan het verwijderen van parket in veel gevallen alleen maar worden uitgevoerd met professionele en bemande machines.

Stripmachine
Wij gebruiken hiervoor een professionele stripmachine, die ook kan worden ingezet voor heel veel andere toepassingen. Hardeman vloerbewerking zorgt er dus voor dat uw oude parketvloer snel en vakkundige wordt verwijderd. De gespecialiseerde machine is een bemand apparaat, dat de parketvloer er snel en zorgvuldig af schaaft. Op die manier blijven er meestal geen lijmresten over.

Resten
Lijmresten zijn er de oorzaak van, dat een nieuwe vloer niet egaal kan worden gelegd. Blijven er toch te veel lijmresten over? Dan kunnen wij deze ook voor u verwijderen. Hardeman vloerbewerking verwijdert niet alleen lijmresten van vloeren, maar ook coatings en verf. Wij doen dit snel, professioneel en accuraat. Ook hiervoor gebruiken we gespecialiseerde apparatuur. Wij verwijderen indien u dit wenst alle resten. De vloer eronder komt vervolgens zonder schade tevoorschijn! Zo kan de nieuwe vloer perfect egaal worden aangebracht en bespaart u onnodige kosten voor het repareren van de ondervloer.

Meer voordelen
Behalve dat Hardeman vloerbewerking snel en netjes werkt, zijn er ook nog andere voordelen om het verwijderen van uw pakket door ons te laten doen. Indien u de vloer zelf verwijdert, loopt u namelijk gezondheidsrisico’s. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan vrijkomende stofdeeltjes of aan andere schadelijke stoffen. Wij nemen daarom deze ongezonde en lastig klus graag van u over.

Afvoeren
Indien u dit wenst kunnen wij u nog meer ontzorgen. De verwijderde vloerresten kunnen wij voor u afvoeren. Hardeman vloerbewerking doet dit op een milieuvriendelijke manier.

 

WhatsApp WhatsApp ons