Linoleum verwijderen

Linoleum-verwijderenStripmachine
Het verwijderen van linoleum is een zwaar en intensief karwei. Linoleum wordt verlijmd op de ondervloer. Daarom kan het verwijderen van linoleum in de meeste gevallen alleen maar worden uitgevoerd met professionele apparatuur. Wij gebruiken hiervoor een speciale stripmachine. Deze kan tevens worden ingezet voor heel veel andere toepassingen. Hardeman Vloerbewerking zorgt er dus voor dat uw oude linoleum op snelle en vakkundige wijze wordt weggehaald. De gespecialiseerde machine wordt bemand door een van onze kundige medewerkers. Op die manier blijven er nauwelijks lijmresten over op de ondervloer.

Lijm
Die lijmresten zorgen er voor dat een nieuwe vloer niet egaal kan worden gelegd. Wanneer er toch te veel lijmresten over blijven, kunnen wij deze ook voor u verwijderen. Hardeman vloerbewerking verwijdert naast lijmresten ook coatings en verf van vloeren. Ook dit gebeurt snel, vakkundig en netjes. We gebruiken hiervoor eveneens een gespecialiseerde, bemande machine. Hierdoor komt de vloer eronder onbeschadigd tevoorschijn! Op deze manier kan de nieuwe vloer egaal worden aangebracht. U bespaart tevens onnodige kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Milieu
Wilt u nog meer ontzorgd worden? Indien u dit wenst kunnen wij de verwijderde vloerresten voor u afvoeren. Hardeman vloerbewerking doet dit op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

WhatsApp WhatsApp ons