Houten vloer verwijderen

Bent u niet in het bezit van de juiste apparatuur, dan is het verwijderen van een oude houten vloer een zeer lastige klus. Vaak zit de vloer vast aan een spaanplaat ondervloer, die weer is vastgemaakt aan een betonnen vloer. Hardeman vloerbewerking wil u daarom graag ontzorgen. Wij nemen dit tijdrovende werk graag van u over.

Zit-Stripmachine
Hardeman vloerbewerking verwijdert houten vloeren met een zogenaamde Zit-Stripmachine. Dit is een apparaat dat ook kan worden ingezet voor heel veel andere klussen. Onze professionele medewerkers zorgen er op deze manier voor dat uw oude houten vloer snel en vakkundige wordt verwijderd. Deze gespecialiseerde machine is een bemand apparaat. Dat betekent dat er in de meeste gevallen geen lijmresten over blijven op de ondervloer. Voor de specialisten van Hardeman vloerbewerking is dit dagelijks werk.

Resten verwijderen
Blijft er toch nog wat lijm zitten? Na het verwijderen van de vloer kunnen we – als u dit wilt – alle resten weghalen, zodat de nieuwe vloer mooi egaal kan worden gelegd. Hardeman vloerbewerking verwijdert niet alleen lijmresten van vloeren, maar ook coatings en verven. Ook dit doen wij zeer professioneel en heel netjes. Wij doen dit eveneens met een speciale, bemande machine. Hierdoor komt de ondervloer onbeschadigd en schoon tevoorschijn. U bespaart hiermee onnodige kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Stofdeeltjes
Hardeman vloerbewerking is een zeer professioneel bedrijf. Daarnaast zijn er nog veel andere voordelen om ons uw vloer te laten verwijderen. Indien u de vloer zelf verwijdert, loopt u bijvoorbeeld bepaalde gezondheidsrisico’s. Denkt u maar eens aan al die vrijkomende stofdeeltjes of aan andere stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Milieuvriendelijk
Wilt u de vloerresten door ons laten afvoeren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Hardeman vloerbewerking doet dit op milieuvriendelijke wijze. Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u met plezier te woord!

WhatsApp WhatsApp ons