Grastapijt verwijderen

Grastapijt verwijderen

Grastapijt is een soort vloerbedekking, die op echt gras lijkt. Het is in verschillende kleuren te verkrijgen. Meestal wordt het grastapijt vastgelijmd gelegd, zodat er op gesport kan worden. Juist door het vastgelijmd leggen, is het moeilijk te verwijderen. Het kunstgras wordt aangeschaft voor verschillende toepassingen. De verschillende soorten kunstgras worden toegepast in situaties zoals voor speel/sportvelden, bij zwembaden, in tuinen en op balkons of dakterrassen.

Grote projecten

Als wij denken aan grastapijt verwijderen, denken wij niet aan een klein balkonnetje waar een stukje grastapijt ligt! Dan hebben wij het over andere projecten. Onlangs hebben wij van het dek van een cruiseschip het grastapijt verwijderd. Dat mag met recht een zware en tijdrovende klus genoemd worden. Het is uiteraard ook van belang, dat het kunstgras niet alleen van de vloer gehaald wordt. Maar ook dat het netjes naar de aanwezige container afgevoerd zal worden, indien u hierom verzoekt. Wij verwijderen het grastapijt machinaal met bemande, speciaal hiervoor geschikte machines. Ons vakkundige personeel zal uw grastapijt vlot verwijderen, zodat uw vloer klaar is voor het leggen van de volgende, nieuwe vloer.

Na het grastapijt verwijderen

Na het grastapijt verwijderen zullen de medewerkers van Hardeman vloerbewerking uw vloer bekijken. Zij doen dit uiteraard om te zien of er nog werk aan de vloer gebeuren moet. Vaak is het beter om uw vloer eerst te laten egaliseren. Een goed geëgaliseerde vloer is belangrijk. Dit is omdat de nieuwe vloer die erop gelegd zal gaan worden, correct geplaatst moet kunnen worden. Alleen dan kunt u ook echt tevreden zijn met uw nieuwe vloer.

Heeft u nog vragen?

Wij begrijpen, dat u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft. Indien u meer informatie over het grastapijt verwijderen wilt, kunt u ons altijd even bellen. Onze vakbekwame medewerkers kunnen uw vragen uitstekend beantwoorden. Ze zullen u graag te woord staan. Om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te dienen.

Grastapijt verwijderen

 

WhatsApp WhatsApp ons