Gietvloer verwijderen

Een gietvloer aanbrengen is een specialistisch klus. Maar, als ie er eenmaal in ligt, dan ligt ie er ook écht in en is het heel moeilijk deze weer te verwijderen. Heeft u een huis gekocht met een gietvloer en wilt u deze laten verwijderen? Of is uw bestaande gietvloer beschadigd en/of versleten? Ga dan niet zelf aan de gang met het verwijderen van de gietvloer, maar laat het over aan de specialist! Hardeman Vloerbewerking is gespecialiseerd in het weghalen van moeilijk te verwijderen vloeren zoals verlijmde ondervloeren, parket en gietvloeren.

 

 

Verwijderen van gietvloeren of epoxyvloeren

Een andere conclusie kan zijn dat de hele gietvloer moet worden verwijderd. Dan moet men helemaal opnieuw beginnen. Oorzaken kunnen zijn vocht en andere vloeistoffen. Deze kunnen de gietlaagstructuur zeer ernstig aantasten waardoor deze onherstelbaar beschadigd. De tussenkomst van een specialist bij deze specialistische verwijderingswerkzaamheden is dan meer dan welkom.

Intensieve klus
Het verwijderen van een gietvloer of epoxyvloer is een zeer intensieve klus. Wij werken met geavanceerde apparaten die worden bestuurd door onze professionele medewerkers. We werken vakkundig en snel doordat we meerdere machines gebruiken. Hierdoor kunnen we veel vierkante meters gietvloer per dag verwijderen en een aantrekkelijke m2-prijs aanbieden. De gietvloer wordt in dit geval van de ondervloer afgeschraapt. Dit wordt zeer zorgvuldig gedaan, zodat de ondervloer niet wordt beschadigd.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vakkundig verwijderen van gietvloeren? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons