Egaline verwijderen

Professioneel egaline laten verwijderen

Wilt u egaline verwijderen, zodat u de vloer precies kunt maken zoals u hem wilt hebben? Deze intensieve klus vraagt om vakkundigheid en professionele apparatuur. Afhankelijk van de dikte van de egaline kan Hardeman Vloerbewerking de laag eraf halen ter voorbereiding op een nieuwe vloerafwerking. Dit gaat nauwkeurig en snel, met behulp van professionele, bemande machines.

Zelf deze klus klaren is vaak onbegonnen werk. Wanneer u niet beschikt over het juiste gereedschap zit u al snel met de handen in het haar. Het is zwaar en arbeidsintensief. Wij nemen dit karwei graag van u over! De door ons gebuikte zit-stripmachines worden bestuurd door onze bekwame medewerkers die al vele vierkante meters met behulp van deze methode egaline-vrij hebben gemaakt. Zij zorgen er onder andere voor dat de ondergrond zo min mogelijk wordt beschadigd.

 

 

Afvoeren van losgekomen materiaal

Belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het afvoeren van de egaline. Hardeman Vloerwerking zorgt ervoor dat alles wordt afgevoerd.

Haagse Hogeschool
Eerder hebben onze medewerkers bijvoorbeeld egaline verwijderd bij de Haagse Hogeschool Zoetermeer. Het ging daar vanzelfsprekend om een groot aantal vierkante meters vloeroppervlak. Maar ook daar is Hardeman Vloerbewerking in thuis. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het weghalen van egaline? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

WhatsApp WhatsApp ons