Een betonnen vloer samenstellen

In het geval dat Hardeman vloerbewerking samen met u een betonnen vloer gaat samenstellen kunt u rekenen op de kennis en ervaring van een specialist! Hardeman Vloerbewerking begeleidt u in het gehele proces en ondersteunt u bij de te maken keuzes: welke kleur beton wenst u, en wilt u graag een geslepen of gepolijste betonvloer? Allemaal keuzes die het eindresultaat en de algehele sfeer van de vloer beïnvloeden: en hier wilt u uiteraard de juiste keuzes in maken!

 

Compleet afgewerkte betonvloer voor zowel particulier als ondernemer

Door onze jarenlange ervaring in het werken met allerlei soorten ondergronden hebben wij ook veel ervaring opgebouwd in het aanbrengen van karakteristieke gevlinderde betonvloeren: de ideale ondergrond voor vloerafwerkingen van woonbeton. U kunt door ons nieuwe gevlinderde betonvloeren vanaf 8 cm laten aanleggen. Deze complete gevlinderde woonbetonvloer is bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren en is in de meest uiteenlopende kleuren aan te brengen.

 

 

Renoveren van een bestaande betonvloer voor woonbeton

Een bestaande betonvloer is meestal niet direct geschikt voor het toepassen van woonbeton. In de meeste gevallen is de betonvloer te ruw of te vuil om een dunne afwerking glad aan te brengen. Dus ook voor bestaande vloeren is vaak eerstt een bewerking met een schuurmachine van Hardeman Vloerbewerking nodig!

 

WhatsApp WhatsApp ons