De vloerentrends van 2020, dit zijn ze!

Welke stijl betonvloer
Welke stijl betonvloer past er bij jou?
28 december 2019
Je vloer onderhouden
Je vloer onderhouden, 7 tips!
28 februari 2020

De vloerentrends van 2020, dit zijn ze!

vloerentrends

De vloerentrends van 2020, dit zijn ze!

Het nieuwe jaar is begonnen en spectaculair luidden we die in. Tijd om te gaan sporten of op je gezondheid te gaan letten. Maar niet alleen dat, misschien is het een keer tijd om wat doen aan die oude vloer in je huis. Als je nog zoekt naar inspiratie, dit zijn de vloerentrends van 2020!

Go natural

Ga in het nieuwe jaar voor duurzaam parket van eikenhout met een strak en overzichtelijk motief. Eikenhout geeft het huis een natuurlijke uitstraling en als je daar van houdt, hoeft niets je daarin tegen te houden. Parketvloer voelt lekker warm aan aan je voeten. Kies bijvoorbeeld voor mooie, brede planken met bijpassende plinten. Zeker in combinatie meteen rustige maar toch ook speelse muur is dat hipper dan hip. Weet wel, parketvloer houdt niet zo van nattigheid en blijft mooi door het eens in de zoveel tijd even met olie in te vetten. Daar moet je wel de tijd en het geduld voor hebben. Een parketvloer onderhouden is dus nodig.

Soepel, realistisch vinyl

Niet iedereen heeft het geld liggen om een parketvloer aan te schaffen. Het is dan een geweldig en modern alternatief om voor vinyl te kiezen. Vroeger zag je al snel dat er een vloer van vinyl lag, maar dat is bij moderne vloeren gelukkig heel anders. De vloerentrends op gebied van vinyl: ga voor net echt. Dit type vloer is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. Als er water op komt, you’re safe. Perfect dus als je een beetje onhandig bent of kinderen hebt, terwijl je toch van je mooie vloer wil genieten!

Tegellaminaat

Ook in de categorie van net echt vind je tegellaminaat. Natuurlijke tegels kunnen vaak vrij prijzig zijn, maar met laminaat dat bijna niet van echt te onderscheiden is, los je dat een beetje op. Basis laminaat is natuurlijk altijd goedkoper, maar het ziet er duidelijk uit als laminaat. Tegellaminaat is perfect voor grote oppervlakten zoals de slaapkamer waar je al snel wat vierkante meters nodig hebt!

Stoere betonvloeren

Ga je liever voor een ruigere look? Dan is een betonvloer ideaal voor je en erg trendy. Niet iedereen heeft de tijd of zin om elke zoveel tijd een vloer te verzorgen. Een betonvloer is onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden. De gemakzoeker die houdt van robuust kan in het nieuwe jaar weer uit mooie betonvloeren kiezen. Kortom, laat het nieuwe jaar maar komen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp ons