Uw betonvloer laten impregneren

 

Voor elke betonvloer een oplossing!

Uw betonvloer impregneren is de beste manier om uw betonvloer te verduurzamen en jarenlang te beschermen tegen vuil en vocht. Met name in combinatie met polijsten van uw vloer bent u voor jaren verzekerd van een mooie betonvloer. Van belang bij impregneren is dat eerst de ‘curinglaag’ wordt verwijderd die na het storten van het beton is aangebracht: iets wat bij voorkeur over moet worden gelaten aan een specialist. Na het verwijderen van deze laag kan de betonvloer worden gepolijst en met impregneermiddelen bewerkt om deze weer geschikt te maken voor jarenlang (intensief) gebruik. Er zijn twee behandelingen mogelijk voor het impregneren van uw betonvloer.

 

Uw betonvloer laten impregneren

Wij schuren uw vloer met ten bate van de hechting: hierdoor is het vuil is er direct uit. Door deze daarna professioneel te zuigen en te dweilen is deze -na opdrogen- klaar voor het impregneren. Wij brengen geen beschermlaag aan op het beton omdat je dit na verloop van tijd er weer af loopt. Wij impregneren het beton: we brengen een verharder aan en daarna een impregneerlaag. Dit trekt in het beton, in plaats van dat het erop blijft liggen en je het er later makkelijk weer afloopt.

 

 

Polijsten en impregneren

Naast het alleen impregeneren van uw betonvloer kunnen we deze ook eerst polijsten. Hierbij wordt de betonvloer met een diamantschuurmachine intensief gepolijst en hiermee verduurzaamd. Tot slot wordt de vloer voorzien van een impregneerlaag. De bovenste laag van uw betonvloer zal hierdoor minder gevoelig zijn voor het aantrekken van vuil en krassen en creëren we een (nagenoeg) onderhoudsvrije vloer.

Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat polijsten én impregneren is de vloer weer voor vele jaren beschermd. Een goed geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, vele jaren meegaan.

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons