Wij zijn online

Betonvloer
coaten

Voor het afwerken van uw bedrijfsvloer kan de betonvloer coaten in bepaalde gevallen een goede optie zijn. Een gecoate vloer is vloeistofdicht, waardoor deze ideaal is voor omgevingen waar hygiëne noodzakelijk is of waar met water gewerkt wordt. Het aanbrengen van een coating voorkomt dat vuil en vloeistoffen in het beton trekken. Een coating komt ook in aanmerking als uw vloer een bepaalde luxe moet uitstralen, bijvoorbeeld voor klanten. En een coating kan een verouderde betonvloer weer doen opleven alsof hij nieuw is.  

We starten het coaten van uw vloer met een gedetailleerde inspectie en voorbereiding van het oppervlak. We zorgen dat de vloer egaal en schoon is, waarna we een eersteklas coating aanbrengen. Kies daarbij uw favoriete kleur en eventuele opties, zoals antislip of decoratieve flakes. Het resultaat is een strakke, solide vloer die lang meegaat én er fantastisch uitziet.

VAN ADVIES TOT REALISATIE

Werkwijze betonvloer coaten

Met meer dan tien jaar ervaring in vloerbewerking is Hardeman Vloerbewerking uw specialist in het coaten van vloeren. We combineren vakmanschap met de beste materialen voor een optimaal resultaat.

Voorbereiding betonvloer coaten

Met een grondige inspectie controleren we of de bedrijfsvloer klaar is voor een nieuwe coating. Het kan zijn dat er eerst een voorbehandeling nodig is, bijvoorbeeld bij het verwijderen van een oude coating of verfresten.

Betonvloer egaliseren

Voordat de coating aangebracht wordt, maken we de vloer zo egaal mogelijk. Een glad oppervlak zorgt voor een uniforme hechting van de coating.

Betonvloer schoonmaken

Het schoonmaken van de vloer omvat afspuiten en ontvetten om een optimale hechting en een schoon eindresultaat te garanderen.

Betonvloer coaten

Tijdens het coaten brengen we de materialen zorgvuldig aan, volledig afgestemd op uw vloer en gebruiksomstandigheden. De uithardingstijd van de coating hangt af van de verschillende omstandigheden, zoals temperatuur en luchtvochtigheid.

Oplevering betonvloer

Na het uitharden van de coating zorgen we voor een laatste schoonmaak. Daarna is uw vloer klaar voor gebruik. Bij de oplevering voorzien we u van onderhoudstips.

Betonvloer coaten hardeman vloerbewerking 2
Betonvloer coaten hardeman vloerbewerking 1

VRAAG EN ANTWOORD

Veelgestelde vragen betonvloer coaten

Het coaten van een bedrijfsvloer of betonvloer kan veel vragen oproepen. Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen voor u. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Een coating op de bedrijfsvloer is vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Ideaal voor het creëren van meer hygiëne.

Een prachtige vloer met een krachtige uitstraling, bestand tegen dagelijks gebruik en de belasting van chemische producten en water.
De vloer wordt grondig voorbereid, gereinigd, geëgaliseerd en voorzien van een beschermende coating.

Een vloer moet gecoat worden in verschillende situaties waarbij extra bescherming of specifieke eigenschappen gewenst zijn, zoals vloeistofdichtheid, strenge hygiëne en weerbaarheid tegen chemicaliën.

Fill 1

Sterk in vloerbewerken

Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in vloerbewerking en -afwerking. Voor elke situatie een oplossing.
Stroke 1

Maatwerk betonvloeren

Een betonvloer is altijd maatwerk. Daarom is er altijd een betonvloer die bij uw wensen en interieur past.
Group 34

Deskundig advies

Onze ervaren vaklieden geven u graag deskundig en passend advies voor de betonvloer in uw woning of bedrijfspand.
Group 5

Snelle service

Altijd snelle service, ook in de avonduren. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden en prijzen.