Beton schuren

Beton schuren

Als de vloerspecialisten van Hardeman uw beton schuren wordt de oude toplaag van het beton helemaal verwijderd. Nu komt de sterkere, onderliggende betonlaag naar de oppervlakte. Door dit  proces wordt de vloer sterker en duurzamer gemaakt. Bovendien krijgt het beton hierdoor een prachtige glans, als u dit wenst.Beton schuren

Het beton schuren vindt plaats met behulp van diamantschuurmachines ten bate van de hechting;  Al het daarin aanwezige vuil wordt zo direct verwijderd. Vervolgens kan er een mooie coating in zowel hoogglans, zijdeglans of juist een matte coating op aangebracht worden. Ook met betrekking tot de kleur van het beton, heeft u een ruime keuze. Afhankelijk van ieders wensen wordt de juiste kleur voor u gerealiseerd. Een door Hardeman professioneel geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, zeker 15 tot 20 jaar mooi blijven.

 

 

Dilataties

Dilataties (dit zijn dagnaden die vaak ongelijk zijn), worden ook weer netjes geschuurd en weggewerkt. De voorwaarde is echter wel, dat het hoogteverschil niet meer dan 0,5 cm bedraagt. Er wordt gewerkt met diamant schuurmachines. U zult verbaasd zijn, wat er nog van uw betonnen vloer te maken valt!

Het kan bij Hardeman!

Voor het beton schuren maken wij gebruik van diamant schuurmachines. Het beton schuren kan worden uitgevoerd als eindafwerking van een vloer, maar het is tevens een perfecte voorbehandeling voor een definitieve vloerafwerking. Verkeerd afgewerkt beton, vervuild beton of beschadigd beton wordt door Hardeman vloerbewerking op professionele wijze hersteld.

Veelvoorkomende problemen bij beton, welke het beton schuren noodzakelijk maken zijn:

  • Vlekken in het beton
  • Kleurverschillen in het beton
  • Een te ruwe oppervlakte op het beton
  • Poreus beton
  • Stoffend beton

Ons team van vloer-experts helpt u graag uw vloerprobleem op te lossen. Indien u na het lezen van dit alles nog vragen heeft, staan wij u graag te woord om samen naar een passende oplossing voor uw betonprobleem te zoeken.

 

WhatsApp WhatsApp ons